Bent u van de partij?

Leuk dat u de opening van de nieuwe loods met ons komt vieren. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Alle informatie over het verloop van de dag vindt u nog één keer op deze pagina.

JAN DE JONG VERHUIZINGEN Uitnodiging 2023 header website v3

Het einde van het jaar nadert. We willen dit graag met u afsluiten, want het was weer een bewogen jaar. Graag kijken we met u terug, maar ook vooruit, met een knipoog richting de kerst. Kom daarom bij ons langs voor een gezellige borrel op onze nieuwe locatie. Daar zullen we een toost met u uitbrengen op de tweede containerloods.

 

Wij nodigen u van harte uit op:

 

Vrijdag 8 december 2023

 

Programma 8 december

 

De locatie van de open dag is:

Arendalweg 3, 9723 CM in Groningen. Er is voldoende ruimte om te parkeren.

 

Graag tot ziens!

Oscar & Wendie

Cadeau Speelgoedbank Amalia

Het meebrengen van een cadeau

Als u iets wilt meebrengen voor ons, dan stellen wij dit zeker op prijs. We willen u echter vragen om dit niet aan ons te richten, maar aan Speelgoedbank Amalia in Sappemeer.

 

Dit kunt u doen door een cadeautje mee te brengen, voor kinderen van 0 jaar tot 12 jaar. Het cadeau kunt u bij aankomst onder de kerstboom leggen in onze nieuwe loods. Daarnaast kunt u een financiële bijdrage achterlaten in de donatiedoos. Alle cadeaus zullen we vervolgens doneren aan de speelgoedbank. Zij hebben het doel om minderbedeelde kinderen ook leuk speelgoed te geven. Zo zorgen we samen voor mooie feestdagen voor iedereen! Hier is de digitale folder te vinden.

 

Hierbij een aantal voorbeelden van speelgoed dat heel erg welkom is:

Gezelschapsspellen  -  Goede kwaliteit voetballen  -  Skateboard  -  Playmobil Novelmore  -  Playmobil City  -  Gravity Maze

 

Aanmeldformulier

Inloggen met een Google account is niet verplicht, dit kunt u doen als u later verder gaat met invullen en de ingevulde gegevens wilt bewaren.
 

Vraag een offerte aan: