Seniorenwoningen

De tijd is aangebroken dat u (soms ongewild) moet verhuizen naar een seniorenwoning. Dit is een grote verandering en het brengt vaak veel zorgen met zich mee. Er zijn te veel spullen om mee te nemen en de kinderen wonen te ver weg of hebben weinig tijd. Allemaal redenen om tegen de verhuizing op te zien.

Wilt u graag zorgeloos verhuizen? Dan kunt u dit het beste overlaten aan Jan de Jong Top Movers. Wij zullen ervoor zorgen dat uw huisraad vakkundig en veilig wordt ingepakt en vervoerd. De meubels die niet mee gaan naar het nieuwe huis kunnen we opslaan in onze inboedelopslag. Bekijk hier meer informatie over het opslaan van uw huisraad.

Wij hopen dat u, mede dankzij onze hulp, snel aan de nieuwe woning kunt wennen. Onze klusjesman kan de foto’s en schilderijen weer aan de muur hangen, kamerplanten en meubels op de juiste plek zetten en de televisie aansluiten en juist programmeren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Seniorenwoningen