(Gezins) woningen

Zijn jullie de gelukkige eigenaar geworden van een nieuwe woning, maar hebben jullie zelf weinig tijd om te gaan verhuizen?

Het kan voorkomen dat familie en vrienden weinig tijd hebben om mee te helpen bij de verhuizing. Zelf bent u misschien ook erg druk omdat u en uw partner beide een drukke baan of jonge kinderen hebben. Dit kan het verhuizen erg lastig maken. Jullie hebben veel spullen verzameld in en om het huis en dat zal een grote klus worden. Jan de Jong Top Movers zal de verhuizing zo soepel en snel mogelijk laten verlopen. Zo hebben jullie geen last van de stress die een verhuizing met zich mee kan brengen.

De huisraad zal vakkundig en veilig worden ingepakt en vervoerd door onze verhuizers. Zij zullen jullie inboedel snel op de plaats van bestemming brengen en op de juiste plaats weer uitpakken en neerzetten.

Wilt u met vrienden en familie meehelpen met verhuizen dan kan dat natuurlijk ook, alle hulp is welkom!

Naast de verhuizing kunnen wij ook andere dingen voor jullie verzorgen zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van het nieuwe of oude huis. Bekijk hier de verschillende services die Jan de Jong Top Movers voor u kan verzorgen.

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast onze uitgebreide lijst met verhuistips!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

(Gezins) woningen