Garantiecertificaten

Jan de Jong Top Movers is aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers en moet voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend reviewsysteem van Klantenvertellen.nl.

U kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties. Zo heeft u de zekerheid dat wij als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

Garantiecertificaat EV

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers biedt voor binnenlandse inboedelverhuizing de volgende garanties:
– Uitgebreide verzekering op basis van nieuwaarde.
– Uw aanbetaling is gegarandeerd (tot max. 25% / € 1.000).
– Uw verhuizing wordt ook uitgevoerd als jouw Erkende Verhuizer onverhoopt failliet gaat.

Verhuisgarantie

Bij faillissement of surseance van betaling van uw Erkende Verhuizer voert een andere Erkende Verhuizer de verhuizing uit. De Organisatie voor Erkende Verhuizers regelt dit voor u. Zo zorgen wij ervoor dat uw planning zo goed mogelijk in tact blijft en u alsnog kunt verhuizen. Gevolgschades zijn uitgesloten.

Aanbetalingsgarantie

Bij faillissement of surséance van betaling van uw Erkende Verhuizer staat de Organisatie voor Erkende Verhuizers garant voor de aanbetaling (max. 25% /  € 1.000) van de overeengekomen verhuisprijs, als u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Bron: Erkendeverhuizers.nl

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.