Piano verhuizen

Een piano verhuizen is een zware en bewerkelijke klus. De verhuizing van een piano dient bovendien zorgvuldig te gebeuren omdat ze erg kwetsbaar zijn. Laat daarom de verhuizing van uw piano of vleugel aan een professional over.

Wij helpen en adviseren u graag bij de correcte verhuizing van uw piano of vleugel. Ook het verhuizen van een piano op hogere verdiepingen is voor ons geen probleem. Met de inzet van een verhuislift en onze erkende verhuizers, staat uw piano op een veilige manier zo op het nieuwe adres.

 

Tijdens het verhuizen

De piano wordt zorgvuldig ingepakt en voorzichtig vervoerd om schade aan de binnen- en buitenkant te voorkomen. Aangekomen op de nieuwe locatie zal de piano direct op de juiste plaats worden neergezet en kunt u hem direct weer gebruiken.

 

Acclimatiseren na de verhuizing

Een piano of vleugel moet vaak even wennen aan de luchtvochtigheid op de nieuwe locatie. Hierdoor raakt een piano vaak na ongeveer vier weken ontstemd. Wij adviseren om de piano na die periode te laten stemmen zodat deze ook gewend is aan de nieuwe omgeving.

 

pianio verhuizen jan de jong top movers

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: