Onderwijsinstellingen

Jan de Jong Top Movers helpt bij de verhuizing van allerlei scholengemeenschappen in de regio Groningen en Noord Drenthe.

Een verhuizing in het onderwijs vraagt om een efficiënte aanpak, aangezien deze invloed kan hebben op de productiviteit van de werknemers en de leerlingen. Om deze reden vindt deze verhuizing vaak plaats tijdens de schoolvakanties.

Op efficiënte wijze verhuizen in het onderwijs

Wij vinden het erg belangrijk om in het gehele project zoveel mogelijk met u mee te denken. Daarom maken wij gebruik van praktische hulpmiddelen als draaiboeken, duurzame verhuismaterialen waaronder meterbakken, PC bakken en overige rollende materialen. Daarmee kunnen we de verhuissnelheid vergroten en de kans op schades verkleinen.

Ervaring en expertise

Jan de Jong Top Movers is in het bezit van het keurmerk EPV en is hiermee ook specialist op gebied van verhuizingen in het onderwijs.

De verhuizing wordt op nauwkeurige wijze voorbereid en de medewerkers en leerlingen worden op de juiste wijze ingelicht.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Onderwijsinstellingen verhuizen