Hidde Verhoeve

Hidde Verhoeve

Verhuisadviseur

Neem contact op via:

Wie is Hidde en wat is zijn rol in de organisatie?

Als verhuisadviseur ben ik het gezicht en eerste aanspreekpunt vanuit Jan de Jong Verhuizingen, die bij de mensen over de vloer komt. Ik neem de inventaris op, geef advies over de verhuizing, verstuur de offertes en zorg dat de verhuizers goed voorbereid naar de klus gaan.

 

Wat vindt je belangrijk in jouw functie en het bedienen van de klant?

Ik vind het belangrijk dat ik als eerste aanspreekpunt de bewoners het vertrouwen geef om hun verhuizing uit handen te geven. Een verhuizing staat bekend als één van de meest stressvolle gebeurtenissen en ik wil ervoor zorgen dat wij de bewoners een zorgeloze verhuizing kunnen geven.

 

Wat zijn jouw hobby’s of interesses?

In het voorjaar van 2022 hebben mijn vriendin en ik ons eerste huis gekocht. De vorige eigenaar woonde hier meer dan 50 jaar, waardoor wij het hele huis vernieuwd hebben, of nog aan het vernieuwen zijn. Ondanks dat ik niet heel veel kluservaring heb, ben ik onder het mom van het citaat van Pippi Langkous “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, tot nu toe best ver gekomen.

 

Is er verder nog iets wat (potentiële) klanten echt van jou moeten weten?

Ondanks mijn Friese naam, kom ik niet uit het Noorden van het land. Ik ben opgegroeid in Noord-Brabant en voor de liefde begin 2017 naar het Noorden verhuisd. Na vijf jaar in Groningen te hebben gewoond, hebben mijn vriendin en ik sinds het voorjaar 2022 een huis gekocht in het mooie Roden.

Vraag een offerte aan: