Een eigen gezicht op een centrale locatie, nog dichterbij onze klanten

“Waarom deze stap?” Die vraag hebben we de afgelopen tijd vaak gehad en proberen we hierbij zo helder mogelijk te beantwoorden. Jan de Jong Top Movers wordt Jan de Jong Verhuizingen. Een eigen gezicht op een centrale locatie in Groningen, nog dichterbij onze klanten.

Al langere tijd hebben we de wens om centraal in de provincie en dus dichterbij onze klanten te zitten. We kunnen zo nog flexibeler zijn, onze medewerkers hebben kortere reistijden en bovendien verminderen we onze CO2-uitstoot. Daarnaast spelen meer ruimte voor opslag, kantoren en het bijkomende gebruiksgemak een belangrijke rol.

 

Op deze manier hopen we door te kunnen groeien als verhuisspecialist van het Noorden en tevens meer zichtbaar te zijn. De vestiging in Noordhorn, waar we sinds jaar en dag gevestigd zijn, blijft bestaan als servicepoint en opslaglocatie.

 

Vanaf 2008 zijn we aangesloten bij de organisatie Top Movers, wat ons heeft geholpen om uit te groeien tot een gerenommeerde speler op de verhuismarkt in het Noorden. Inmiddels ruim 10 jaar verder zijn we er klaar voor om met een eigen gezicht en identiteit verder te gaan op deze prachtige plek in Groningen. Jan de Jong Top Movers wordt dus Jan de Jong Verhuizingen. Met respect en warme gevoelens voor het verleden kijken we, samen met onze medewerkers, vol enthousiasme naar de mogelijkheden in de toekomst!

 

Stadsdistributie

Op dit moment wordt de locatie tevens ingericht als hub van SimplyMile, voor duurzame (last-mile) stadsdistributie. De locatie wordt zo tevens een logistiek centrum waar goederen en bestellingen van bedrijven worden ontvangen, eventueel opgeslagen en gebundeld voor levering in de stad.

 

Alle producten worden in bulk aangeleverd, waardoor de leveranciers het aantal ritten drastisch kunnen reduceren. Vanuit de hub worden de goederen één of enkele malen per week in één zending samengevoegd en elektrisch afgeleverd door PostNL. Het doel van SimplyMile is om duurzame stadsdistributie te realiseren met Zero Emissie, zonder extra kosten voor de klant.

Nieuwe stap Jan de Jong Verhuizingen
Nieuw pand aan de Rostockweg 5 in Groningen
Verhuiswagen nieuwe huisstijl
Verhuiswagen nieuwe huisstijl
Verhuiswagen in actie

Nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? U bent van harte welkom voor een kop koffie of thee aan de Rostockweg 5 in Groningen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Oscar Renken & Wendie Roelofs
Jan de Jong Verhuizingen
Sterk in verhuiswerk

Vraag een offerte aan: