Vriendelijk personeel bij Jan de Jong Top Movers

Jan de Jong Top Movers is een onderneming met een lange historie binnen de verhuisbranche. Het familiaire karakter en de klantgerichte houding hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming is uitgegroeid tot een vakbekwaam en gedegen bedrijf. Niet alleen de eigenaren maar juist ook de medewerkers werken dagelijks hard aan dit behaalde resultaat.

oscar wendie jan de jong

Oscar Renken en Wendie Roelofs zijn de eigenaren van Jan de Jong Top Movers. Zij zijn begin 2012 het ondernemersavontuur aangegaan en bepalen nu samen de koers. Voor beide is de overname een bewuste keuze geweest die in het verlengde lag van hun carrières.

 

Oscar Renken was reeds bedrijfsleider vanaf 2005 bij Jan de Jong Top Movers en heeft altijd de wens uitgesproken om dit bedrijf zelf voort te zetten. Voor veel klanten is hij hét gezicht van Jan de Jong Top Movers.

 

Wendie Roelofs daarentegen heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende profit en non profit organisaties in Groningen. De rode draad van haar carrière is terug te vinden in het coachen en motiveren van haar mensen binnen de gestelde organisatiedoeleinden. Zij draagt nu zorg voor het reilen en zeilen achter de schermen van Jan de Jong Top Movers.

Verhuisteam (Onze helden)

Dagelijks verzorgen vier tot vijf teams alle verhuizingen. Binnen deze verhuisteams is er bewust gekozen voor hiërarchie. De voorman verhuizer stuurt de verhuizers, assistent verhuizers of leerlingen aan. De voorman verhuizer is uw aanspreekpunt op locatie. Deze manier van werken zorgt voor duidelijkheid, maar ook voor de gevraagde rust voor u als klant. De hechte teams werken met veel plezier, waardoor de klus voorspoedig voor u geklaard wordt.

Teamlid 1
Teamlid 2
Teamlid 3
Teamlid 4
Teamlid 5
Teamlid 6
Teamlid 8
Teamlid 9
Teamlid 11
Teamlid 12
Teamlid 13
jan de jong wensen

Uw wensen

 

Op het moment dat u contact met ons zoekt, wordt u geholpen door onze binnendienst. Zij zullen ervoor zorgen dat uw behoeften worden geïnventariseerd. Op basis daarvan worden de mogelijkheden besproken en vertellen we welke zaken u nog meer van ons mag verwachten voor, tijdens of na de verhuizing. Uw wensen staan bij ons centraal en worden zo goed mogelijk uitgevoerd.

Sfeerimpressie

Jan de Jong Top Movers
Particuliere verhuizingen
Particuliere verhuizingen
Senioren verhuizingen
Archieven
Particuliere verhuizingen
Klusjesman
Jan de Jong Top Movers
Zakelijke verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Jan de Jong Top Movers
Ons pand
Particuliere verhuizingen
Erkende verhuizers
Jan de Jong Top Movers
Jan de Jong Top Movers
Verhuizen zonder zorgen
Particuliere verhuizingen
Jan de Jong Top Movers
Verhuizen in het onderwijs
Erkende vakman Centrum Veilig Wonen
Wendie Roelofs en Oscar Renken
Opslag
Inboedelopslag
Schoonmaakdiensten
Studenten verhuizen
Vraag een offerte aan: