Hoe kan ik verhuisberichten sturen?

Hoera, u bent verhuisd! Dit heuglijke nieuws wilt u natuurlijk delen met familie en vrienden. Daarnaast is het doorgeven van uw nieuwe adres noodzakelijk om uw post te blijven ontvangen. Een verhuisbericht versturen kunt u op veel verschillende manieren regelen, ook online. Van een gratis digitaal bericht tot een verhuiskaart naar eigen ontwerp!

Adreswijzigingskaarten

Een goedkope oplossing om adreswijzigingen per post te versturen is met een verhuiskaart van PostNL. Deze zijn al gefrankeerd en bieden ruimte om beide adressen te vermelden. Nadeel: de kaarten zijn blanco en dus niet zo feestelijk. En van het neerpennen van 3 adressen per kaart kunt u behoorlijk blauwe vingers krijgen!

 

Gratis online een verhuisbericht versturen

Snel, makkelijk en gratis zijn online verhuiskaarten. Via een website kiest u een mooie kaart, vult hem in en verstuurt hem met één druk op de knop via de digitale snelweg. U kunt er zelfs voor kiezen om verhuisberichten via WhatsApp of Social Media te laten versturen. Nadeel van de digitale verhuiskaart is dat deze minder opvalt dan een ‘echte’ kaart in de bus. Ook voor mensen die niet zo thuis zijn op internet is dit een minder geschikte oplossing. U zou deze mensen eventueel een apart verhuisbericht per post kunnen sturen. 

 

Gedrukte verhuiskaart verzenden

Wie vindt het niet leuk om een kaartje te krijgen? Met een gedrukt verhuisbericht bent u verzekerd van aandacht. De ouderwetse manier is om leuke kaarten uit te kiezen in de winkel en die thuis te adresseren, frankeren en posten. Daarnaast is het mogelijk om uw kaartjes te kopen via een online kaartenwinkel. U kunt ze vervolgens thuis adresseren en posten, of in één keer online verzenden. Dat laatste scheelt een hoop werk, helemaal als u een adressenboek op de computer heeft. Deze kunt u vaak in één keer uploaden. Een aantal grote online kaartenwinkels zijn Greetz.nlKaartje2go.nlKaartjeposten.nlKaartenhuis.nl en Printsy.nl.

Verhuisbericht versturen

 

Zelf verhuiskaarten ontwerpen

Helemaal feestelijk wordt het wanneer u een persoonlijk verhuisbericht ontwerpt en met de post laat versturen. Veel online kaartenwinkels bieden deze optie. Zo kunt u op de voorkant bijvoorbeeld een foto van uw gezin plaatsen, uw oude en nieuwe huis laten zien of uw nieuwe adres vermelden. Deze verhuisberichten kosten vaak iets meer dan een standaard kaart. Ook deze kaarten kunt u eerst thuis laten bezorgen en zelf posten, of eenvoudig en snel via de site versturen. 

 

Ten slotte bieden sommige makelaars een verhuiskaart als service, met hierop een foto van uw nieuwe huis en adres. Welke verhuiskaart u ook kiest, we wensen u veel gelukswensen en hartverwarmende bezoekjes op uw nieuwe stek!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens