Verhuisbedrijf Assen

Jan de Jong Top Movers biedt de juiste hulp voor iedereen die van of naar Assen wil gaan verhuizen. Als Erkende Verhuizer zorgt ons team voor een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf nabij Assen is ervaren in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen.

Zorgeloos verhuizen van of naar uw nieuwe woning in Assen

Een verhuizing wordt vaak als stressvol ervaren. Wanneer u dit wenst, helpt Jan de Jong Top Movers bij een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Aan de hand van verschillende verhuispakketten bieden wij voor iedereen een verhuizing op maat aan.

Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit.

 

Zakelijke verhuizing in Assen

Wij zijn in het bezit van het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers). Dit betekent dat wij tevens gespecialiseerd zijn in zakelijke verhuizingen. Wij benaderen iedere verhuizing zo efficiënt mogelijk. We kijken daarbij met name naar de omvang, belangen en risico's van een organisatie.

 

Verhuizingen van zorginstellingen

Bij een verhuizing in de zorg staan overzicht en rust centraal. Ons team van professionele verhuizers heeft specifieke opleidingen gevolgd om dergelijke verhuizingen nauwkeurig voor te bereiden en op gestructureerde wijze uit te voeren.

 

Verhuizing in het onderwijs

Een verhuizing in het onderwijs dient snel te worden uitgevoerd om de productiviteit van de werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van verhuisboxen, waarmee we een verhuizing in het onderwijs sneller en makkelijker kunnen uitvoeren.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: