Verhuisbedrijf Assen

Jan de Jong Top Movers als verhuisbedrijf Assen biedt de juiste hulp bij verhuizen. Werkzaam als Erkende Verhuizer zorgt ons team voor een zorgeloze verhuizing naar de wensen van de klant. Als verhuisbedrijf Assen zijn we ervaren in het verzorgen van particuliere verhuizingen maar ook projectverhuizingen.

Gespecialiseerd verhuisbedrijf Assen voor alle soorten projectverhuizingen

Projectverhuizing
Als enig verhuisbedrijf in Assen zijn wij in het bezit van het keurmerk PVV. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in projectverhuizingen. Wij bieden een efficiënte aanpak bij verhuizen, passend aan de omvang, belangen en risico’s van een organisatie.

Zorg verhuizing
Bij een verhuizing in de zorg staan overzicht en rust centraal. Hierbij is een andere aanpak vereist dan bij ander soort verhuizingen. Voor zorg verhuizingen heeft ons team verhuizers passende opleidingen gevolgd. Een zorg verhuizing wordt nauwkeurig voorbereid en op gestructureerde wijze uitgevoerd.

Verhuizing in het onderwijs
Een verhuizing in het onderwijs dient snel te worden uitgevoerd om de productiviteit van de werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van verhuisboxen, waarmee we als verhuisbedrijf Assen een verhuizing in het onderwijs sneller en makkelijker kunnen uitvoeren.

Als verhuisbedrijf Assen verhuizen wij u zorgeloos naar uw nieuwe woning

Een verhuizing wordt vaak als stressvol ervaren. Wanneer u dit wenst, realiseert Jan de Jong Top Movers als verhuisbedrijf Assen een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Met verschillende verhuispakketten bieden wij een verhuizing op maat. Als Erkende Verhuizer voeren wij als verhuisbedrijf Assen de verhuizing soepel en met gemak voor u uit.