Verhuisbedrijf Delfzijl

Voor vakbekwame verhuizingen in en om Delfzijl gaat u naar Jan de Jong Top Movers! Door zorgvuldige voorbereiding en een efficiënte uitvoering, kunnen wij u zorgeloos verhuizen naar uw nieuwe woning. Onze service bij verhuizingen wordt geheel aangepast naar uw verhuiswensen. U kunt ons inschakelen voor alleen het vervoeren van uw huisraad naar de nieuwe plek, maar het is tevens mogelijk om uw gehele verhuizing aan ons uit te besteden.

Gespecialiseerde verhuizers Delfzijl voor uw particuliere verhuizing

Verhuisbedrijf Jan de Jong Top Movers is Erkend Verhuizer en tevens in het bezit van het EPV keurmerk. Zo kunnen onze verhuizers u in en om Delfzijl van dienst zijn met particuliere verhuizingen van gezins-, studenten- en seniorenwoningen. Bovendien verzorgen wij ook internationale verhuizingen en verhuizing van woningen met bevingsschade. 


Verhuisservice en -kosten op maat

Velen hebben vaak geen duidelijk idee bij de totale kosten voor een verhuizing. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en onze verhuizers bieden u graag service op maat. Afhankelijk van de spullen die verhuisd moeten worden, de afstand naar de nieuwe woning en (de)montagewerkzaamheden, worden de uiteindelijke kosten voor de verhuizing bepaald.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: