Verhuisbedrijf Groningen

Jan de Jong Top Movers is een professioneel verhuisbedrijf in Groningen. Als Erkende Verhuizer gaan we altijd voor een zorgeloze verhuizing en verhuisservice op maat. Als u van of naar Groningen wilt verhuizen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook studenten die willen verhuizen helpen wij graag!

Heel veel bewondering voor Edwin en zijn team om op de warmste dag ooit - ruim 36 graden buiten en 28 binnen - toch onze verhuizing te doen: met rust, overzicht, grapjes en met goede zorg voor de spullen.

H. Hoekstra geeft een 8,2 als cijfer

Zorgeloze, vlotte verhuizing. Goed op elkaar ingespeelde collega's. Gebruik van praktische verhuisdozen, die ook na afloop weer werden opgehaald. Offerte en eindnota waren identiek.

Als Erkend Verhuisbedrijf in Groningen zijn wij ook in het bezit van het Keurmerk EPV. Wij zijn de juiste partner voor:

 

  • Zakelijke verhuizingen
  • Zorgverhuizingen
  • Verhuizingen in het onderwijs
  • Particuliere verhuizingen
  • Studentenverhuizingen


Team

We beschikken over een team van gediplomeerde verhuizers. We zijn al sinds 1955 actief in de verhuisbranche. Daarom weten wij hoe een verhuizing soepel en zorgeloos dient te worden uitgevoerd.

 

(Gezins) woningen

Voor particuliere verhuizingen bieden we verschillende verhuispakketten aan. Maak uw wensen kenbaar en wij regelen de rest. Onze verhuizers vervoeren uw huisraad veilig naar de nieuwe woonplek. En als allround verhuisbedrijf kunnen we ook helpen met het in- en uitpakken van verhuisdozen en kunt u gebruik maken van onze klusjesman en montageservice.

 

Studentenwoningen

Ook studenten verhuizen we van A naar B!

Ga je bijna studeren of ben je op zoek naar een nieuwe woonruimte in Groningen? Dan kunnen de gespecialiseerde verhuizers van Jan de Jong Top Movers jou helpen!

 

Seniorenwoningen

De tijd is aangebroken dat u (soms ongewild) moet verhuizen naar een seniorenwoning. Dit is een grote verandering en het brengt vaak veel zorgen met zich mee. Er zijn te veel spullen om mee te nemen en de kinderen wonen te ver weg of hebben weinig tijd. Allemaal redenen om tegen de verhuizing op te zien.

 

Daarom denken wij graag met u mee. Uw huisraad wordt vakkundig en zorgvuldig ingepakt en vervoerd naar uw nieuwe woning. De meubels die niet mee gaan naar het nieuwe huis kunnen we opslaan in onze huisraadopslag. Bekijk hier meer informatie over opslag van uw huisraad.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: