Verhuisbedrijf Haren

Professioneel verhuisbedrijf Haren is Jan de Jong Top Movers. Als verhuisbedrijf Haren staan uw wensen en behoeften bij het verzorgen van de verhuizing centraal. Als Erkende Verhuizer en in het bezit van het keurmerk PPV bieden wij een professionele service bij zowel particuliere verhuizingen als projectverhuizingen.

Professioneel verhuisbedrijf Haren is Jan de Jong Top Movers

Als verhuisbedrijf Haren bieden wij de juiste hulp bij uw verhuizing. Sinds 1955 is Jan de Jong Top Movers werkzaam in de verhuisbranche. Met onze ervaren en gediplomeerde verhuizers zorgen wij ervoor dat alle soorten verhuizingen perfect verlopen en naar wens worden uitgevoerd. Wij bieden een passend verhuispakket voor het verzorgen van uw verhuizing. Van vervoer van uw meubelen tot het in- en uitpakken van uw dozen en van het (de)monteren van meubelen tot het ophangen van verlichting op uw nieuwe plek. U bepaalt waar u ons als verhuisbedrijf Haren voor inschakelt en wij passen onze dienstverlening op maat aan.

Als verhuisbedrijf Haren bieden wij de juiste hulp bij verhuizen

Wij beschikken als verhuisbedrijf Haren over een team van tien gediplomeerde verhuizers. Ervaren in het uitvoeren van vele projectverhuizingen kunnen we interne en externe verhuizingen van bedrijven zorgvuldig, soepel en efficiënt uitvoeren met behulp van het juiste verhuismateriaal. Of het nu gaat om een projectverhuizing of particuliere verhuizing, als Erkende Verhuizer voldoen wij aan diverse aspecten met oog op kwaliteit, milieu en veiligheid en realiseren wij een zorgeloze verhuizing. Jan de Jong Top Movers is uw verhuisbedrijf Haren voor passende hulp bij verhuizen.