Verhuisbedrijf Hoogezand

Uw verhuisbedrijf in Hoogezand is Jan de Jong Top Movers. Als ervaren verhuisbedrijf Hoogezand bieden wij de juiste hulp bij uw verhuizing. Om dit te verwezenlijken beschikken wij over de beste materialen voor verhuizing en een team van tien professionele verhuizers. Als verhuisbedrijf Hoogezand verzorgen we zowel particuliere verhuizingen als projectverhuizingen.

Uw verhuisbedrijf Hoogezand met een service op maat

Bij een verhuizing naar uw nieuwe woning vervoeren wij zorgeloos uw spullen naar de nieuwe plek. Onze service bij verhuizen wordt aangepast op uw verhuiswensen. U kunt er voor kiezen om de verhuizing grotendeels zelf uit te voeren maar wij kunnen als verhuisbedrijf Hoogezand ook de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Met een handyman service en montageservice bieden wij als verhuisbedrijf Hoogezand de mogelijkheid tot service op maat naar de wensen van de klant.

Gekwalificeerd verhuisbedrijf Hoogezand voor projectverhuizingen

Gespecialiseerd in projectverhuizingen zijn we in het bezit van het keurmerk PPV en de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001. Met het keurmerk en de certificaten is een zorgvuldige projectverhuizing gegarandeerd. Door nauwkeurige voorbereiding verlopen de logistieke en administratieve processen bij een bedrijfsverhuizing efficiënt en soepel. Bij projectverhuizingen zijn we ook ervaren met zorgverhuizingen en verhuizingen in het onderwijs.

Als verhuisbedrijf Hoogezand bieden we de mogelijkheid tot opslag

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimte waar wij als verhuisbedrijf Hoogezand over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer u ruimte wilt creëren, wanneer u uw huidige woning heeft verlaten maar uw nieuwe huis nog niet klaar is of bijvoorbeeld bij werkzaamheden in uw huis. Jan de Jong Top Movers biedt als verhuisbedrijf Hoogezand professionele en zorgvuldige hulp bij een verhuizing, volledig naar de wensen van de klant.