Verhuisbedrijf Hoogezand

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Hoogezand? Dan is Jan de Jong Top Movers u graag van dienst. Als ervaren verhuisbedrijf bieden wij de juiste hulp bij uw verhuizing. Om dit te verwezenlijken beschikken wij over de beste materialen voor verhuizing en een team van professionele verhuizers.

Service op maat

Bij een verhuizing vervoeren wij zorgeloos uw huisraad naar uw nieuwe woning. Onze service bij verhuizen wordt aangepast op uw verhuiswensen. U kunt er voor kiezen om de verhuizing grotendeels zelf uit te voeren maar wij kunnen als verhuisbedrijf ook de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Met een handyman service en montageservice bieden wij de mogelijkheid tot service op maat.

 

We bieden tevens de mogelijkheid tot opslag

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer u ruimte wilt creëren, wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet klaar is of bijvoorbeeld bij werkzaamheden in uw huis.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: