Verhuisbedrijf Leek

Professioneel verhuisbedrijf in Leek is Jan de Jong Top Movers. Als Erkende Verhuizer realiseren wij een zorgeloze verhuizing en bieden wij een verhuisservice op maat. Van A tot Z kan ons team uw verhuizing compleet verzorgen echter bepaalt u welke diensten wij als verhuisbedrijf Leek voor u uitvoeren. Als Erkende Verhuizer en in het bezit van het Keurmerk PPV zijn wij de juiste partner voor:

  • Projectverhuizingen
  • Zorg verhuizingen
  • Verhuizingen in het onderwijs
  • Particuliere verhuizingen

Het verhuisbedrijf in Leek voor een particuliere of project verhuizing

Jan de Jong Top Movers beschikt als verhuisbedrijf Leek over een team van tien gediplomeerde verhuizers. Sinds 1955 actief in de verhuisbranche weten wij hoe een verhuizing soepel en zorgeloos kan worden uitgevoerd. Voor particuliere verhuizingen bieden we als verhuisbedrijf Leek verschillende verhuispakketten. Maak uw wensen kenbaar en wij regelen de rest. Onze verhuizers vervoeren uw inboedel veilig naar de nieuwe woonplek, maar als allround verhuisbedrijf Leek kunnen we ook helpen met het in- en uitpakken van verhuisdozen en kunt u gebruik maken van onze handyman service en montageservice.

Uw verhuisbedrijf in Leek voor een zorgeloze verhuizing

Jan de Jong Top Movers beschikt over het PPV keurmerk waarmee wij als verhuisbedrijf Leek de specialist zijn in projectverhuizingen. Ongeacht de omvang van het bedrijf realiseren wij door goede voorbereiding een efficiënte verhuizing van de organisatie. Daarbij wordt er rekening gehouden met de belangen en risico’s omtrent de verhuizing. Onze verhuizers gaan zorgvuldig met de verhuislocatie en de te verhuizen spullen om en als professioneel verhuisbedrijf Leek realiseren wij een soepele en zorgeloze verhuizing.