Verhuisbedrijf Zuidhorn

Jan de Jong Top Movers is een professioneel verhuisbedrijf nabij Zuidhorn. Door onze goed opgeleide vakmannen en onze jarenlange ervaring, laten wij uw verhuizing van begin tot eind zorgeloos verlopen.

Uitstekend personeel en alles keurig verzorgd. We zijn heel tevreden en blij dat we nu voor de vierde keer door Verhuisbedrijf Jan de Jong zijn verhuisd. Ook onze complimenten voor de verhuizers dat ze ondanks de zeer warme verhuisdag zo goed hebben gewerkt! (34 graden).

H. G. Buist geeft een 9,8 als cijfer

Wat een geolied team heeft onze verhuizing uitgevoerd. Grote klasse. Er werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met onze spullen omgegaan. Chapeau voor deze medewerkers van u. Wij hebben deze drie mannen na afloop al bedankt maar bij deze mag u dat namens ons ook bij deze aan hen over brengen.

Verhuisbedrijf Zuidhorn

Jan de Jong Top Movers is een verhuisbedrijf nabij Zuidhorn en verzorgt uw verhuizing altijd op maat. U kunt Jan de Jong Top Movers inschakelen om uw huisraad van en naar uw nieuwe woning in Zuidhorn te verhuizen. Indien gewenst kunnen we tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig woonklaar maken van uw nieuwe woning.

 

Wij beschikken over de beste materialen voor elke verhuizing. Daardoor is uw huisraad bij onze verhuizers in vertrouwde handen en zal die veilig naar uw nieuwe woonplek worden overgebracht.

 

Door een goede voorbereiding zorgen wij voor een soepel verloop van de logistieke en administratieve processen en wordt de verhuizing geheel naar uw wensen uitgevoerd. Jan de Jong Top Movers staat voor duidelijkheid en openheid naar de klant. 

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 0594 - 502 073 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: