Verhuizen Groningen

Verhuist u van of naar Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jan de Jong Top Movers is de verhuisspecialist in Groningen. Wij zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers en garanderen u een zorgeloze verhuizing en verschillende aanvullende verhuisservices op maat. Ook studenten die willen verhuizen van of naar Groningen helpen wij graag! Bekijk voor meer informatie onze pagina over Studentenwoningen.

U kunt bij ons terecht voor de onderstaande diensten. Als Erkend Verhuisbedrijf in Groningen zijn wij ook in het bezit van het Keurmerk EPV.

 

 

Studentenverhuizingen

Als je bijna gaat studeren of een nieuwe woonruimte zoekt in Groningen dan kunnen de verhuizers van Jan de Jong Top Movers jou helpen.

 

Internationale verhuizingen

Zelfs wanneer je in het buitenland gaat studenten ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk meer informatie over internationale verhuizingen.

 

Particuliere verhuizingen

Het team van Jan de Jong Top Movers vervoert uw huisraad veilig naar de nieuwe woning. Wij kunnen ook helpen met in- en uitpakken, schoonmaken en onze klusjesman helpt u graag bij het (de)monteren van uw huisraad.

 

Wij denken graag met u mee. Uw huisraad wordt vakkundig en zorgvuldig ingepakt en vervoerd naar uw nieuwe woning. De meubels die niet mee gaan naar het nieuwe huis kunnen we opslaan in onze opslag. Bekijk hier meer informatie over opslag.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: