Verhuizen Haren

Voor professionele en vakbekwame verhuizers kiest u voor Jan de Jong Top Movers. De verhuisspecialist van het Noorden. Ons team van professionele verhuizers is gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere verhuizingen in Haren en omgeving.

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning?

Wij bieden verhuisservice op maat waardoor u zelf bepaalt van welke verhuisdiensten u gebruik maakt. Als Erkende Verhuisbedrijf bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Wij voldoen als verhuisbedrijf aan strenge eisen omtrent kwaliteit, milieu en veiligheid.

 

Zorgeloos verhuizen van en naar Haren

Het inschakelen van onze verhuizers bespaart u veel tijd en energie. Wij verhuizen op grond van duidelijke afspraken met de klant zodat u als klant niet voor verrassingen komt te staan. Als professioneel verhuisbedrijf nabij Haren beschikt Jan de Jong Top Movers over de beste verhuismaterialen en -middelen. Uw huisraad is bij ons in vertrouwde handen. Onze verhuizers in Haren gaan zorgvuldig met de verhuislocatie en de spullen om en zorgen dat deze soepel en veilig op de nieuwe plek komen te staan.

 

Ervaren verhuizers

Verhuisbedrijf Jan de Jong Top Movers is Erkend Verhuizer en tevens in het bezit van het EPV keurmerk. Zo kunnen onze verhuizers u in en om Haren van dienst zijn met particuliere verhuizingen van gezins-, studenten- en seniorenwoningen. Bovendien verzorgen wij ook internationale verhuizingen en verhuizing van woningen met bevingsschade.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: