Verhuizen Roden

Professionele verhuizers voor uw verhuizing vindt u bij Jan de Jong Top Movers. Onze verhuizers nemen alle zorg voor u uit handen en verhuizen u zorgeloos naar uw nieuwe woning in Roden. Vooraf komt onze verhuisadviseur bij u langs om de verhuiswensen te bespreken. Met een verhuisservice op maat zijn wij u op de door u gewenste manier van dienst. Naast onze verhuisservice beschikken we over opslagruimtes, waarin we uw huisraad voor korte of lange periode kunnen opslaan.

Het verhuisbedrijf nabij Roden voor uw particuliere verhuizing

Bij particuliere verhuizingen beschikken we als professioneel verhuisbedrijf in Roden over diverse verhuispakketten. Door het aanbieden van verschillende pakketten bieden wij een verhuisservice op maat. Wij kunnen de complete verhuizing voor u verzorgen waarbij we van dienst zijn met het inpakken en het uitpakken van de dozen, het regelen van vervoer en het monteren van de meubels. Echter bepaalt u zelf van welke diensten u gebruik wilt maken en wij passen onze werkzaamheden hierop aan.

 

Opslagruimte nabij Roden

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer u ruimte wilt creëren, wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet klaar is of bijvoorbeeld bij werkzaamheden in uw huis.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 0594 - 502 073 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: