Verhuizers Delfzijl

Voor vakbekwame verhuizers in Delfzijl gaat u naar Jan de Jong Top Movers. Met zorgvuldige voorbereiding en een efficiënte uitvoering, verhuizen wij u onbezorgd naar uw nieuwe woning. Onze service bij verhuizing wordt geheel aangepast op uw verhuiswensen. U kunt ons inschakelen voor alleen het vervoeren van uw inboedel naar de nieuwe plek, maar het is zelfs mogelijk om uw gehele verhuizing aan ons uit te besteden.

Gespecialiseerde verhuizers Delfzijl voor uw particuliere verhuizing of projectverhuizing

Verhuisbedrijf Jan de Jong Top Movers is Erkend Verhuizer en tevens in het bezit van het PPV keurmerk. Zo kunnen onze verhuizers in Delfzijl van dienst zijn met particuliere verhuizingen maar ook met projectverhuizingen. Met ruime ervaring in interne en externe verhuizingen van organisaties, voeren wij projectverhuizingen efficiënt en zorgvuldig uit. De werkwijze van onze verhuizers voor Delfzijl wordt bij een projectverhuizing aangepast op de omvang van het bedrijf en de belangen van de organisatie.

Onze verhuizers voor Delfzijl bieden een verhuisservice op maat

Velen hebben vaak geen duidelijk idee bij de totale kosten voor een verhuizing. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en onze verhuizers in Delfzijl bieden u graag een service op maat. Afhankelijk van de spullen die verhuisd moeten worden, de afstand naar de nieuwe woning en eventueel gebruik van (de)montage werkzaamheden, worden de uiteindelijke kosten voor de verhuizing bepaald. Voor een uitstekende service bij uw verhuizing, schakelt u de professionele verhuizers voor Delfzijl in bij Jan de Jong Top Movers.