Verhuizers Leek

Bij Jan de Jong Top Movers kunt u terecht voor erkende verhuizers voor Leek en omgeving. Sinds 1955 zijn wij werkzaam in de verhuisbranche, waardoor we beschikken over ruime ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Met een team van professionele verhuizers Leek en met gebruik van de beste verhuismaterialen, kunnen wij ieder soort verhuizing perfect laten verlopen.

De verhuizers in Leek verhuizen uw zorgeloos naar uw nieuwe woning

De verhuizers in Leek van Jan de Jong Top Movers nemen alle zorg weg bij de verhuizing naar uw nieuwe woning. U maakt uw wensen voor de verhuizing bij ons kenbaar en wij regelen de rest. Met een verhuisservice op maat schakelt u de gewenste hulp in bij uw verhuizing. Van vervoer van uw inboedel tot het installeren van elektrische apparatuur, ophangen van schilderijen tot het monteren van meubels, onze verhuizers Leek kunnen u helpen op de manier zoals u dat voor ogen heeft.

Onze verhuizers in Leek bieden een efficiënte aanpak bij projectverhuizingen

Projectverhuizing
Onze verhuizers in Leek zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projectverhuizingen van allerlei soorten organisaties. Interne of externe verhuizingen kunnen wij op een passende manier voor u verzorgen. Wij zijn in het bezit van het PPV keurmerk en de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001.

Zorg verhuizing
Jan de Jong Top Movers heeft ruime ervaring in verhuizen van zorginstellingen. Onze verhuizers Leek hebben diverse communicatietrainingen en gerelateerde opleidingen gevolgd waardoor zij zorg verhuizingen zorgvuldig uitvoeren.

Verhuizing in het onderwijs
Structuur en een efficiënte aanpak staan bij verhuizingen in het onderwijs centraal, om de productiviteit van werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden. Een verhuizing in het onderwijs wordt door onze verhuizers Leek goed voorbereid en in korte tijd uitgevoerd.