Zakelijke verhuizing Assen

Jan de Jong Top Movers beschikt over een enthousiast en professioneel team voor zakelijke verhuizingen in Assen. Door een goede opleiding en uitgebreide ervaring laat ons team van verhuizers uw verhuizing van begin tot eind zoegeloos verlopen.

Onze bedrijfsverhuizing is zeer goed verlopen mede dankzij de heren van Top Movers.

Mark geeft een 8,7 als cijfer

Mooie verhuisweek, liep vlot, vriendelijke en meedenkende verhuizers, goed bereikbaar. Kortom een zeer tevreden klant!

Kantoorverhuizing

U kunt Jan de Jong Top Movers inschakelen om uw zakelijke inventaris naar uw nieuwe kantoor te vervoeren. Indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig operationeel maken van uw nieuwe kantoor.

 

We beschikken over de beste verhuismaterialen, waardoor uw inventaris bij ons in vertrouwde handen is en veilig naar uw nieuwe plek wordt overgebracht. Wij zorgen voor een efficiënte aanpak waarmee de logistieke en administratieve processen tijdens een bedrijfsverhuizing soepel verlopen. Wij zijn tevens in het bezit van het EPV keurmerk en de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001.

 

Verhuizing van zorginstellingen

Jan de Jong Top Movers heeft naast bedrijfsverhuizingen ook veel ervaring in het verhuizen van zorginstellingen. Onze verhuizers nabij Assen hebben diverse gerelateerde opleidingen en communicatietrainingen gevolgd waardoor de verhuizingen zorgeloos kunnen worden uitgevoerd.

 

Verhuizing in het onderwijs

Bij verhuizingen in het onderwijs staan structuur en een efficiënte aanpak centraal om de productiviteit van de werknemers en leerlingen/studenten zo min mogelijk te beïnvloeden. Een verhuizing in het onderwijs wordt door onze verhuizers goed voorbereid en zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: