Zakelijke verhuizing Groningen

Bij Jan de Jong Top Movers kunt u terecht voor Erkende Project Verhuizingen in stad en provincie Groningen. Wij zijn al sinds 1955 werkzaam in de verhuisbranche, waardoor we beschikken over ruime ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Met een team van professionele zakelijke verhuizers en met gebruik van de beste verhuismaterialen, kunnen wij iedere verhuizing zorgeloos laten verlopen.

Onze expertise

Onze zakelijke verhuizers in Groningen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projectverhuizingen van allerlei soorten organisaties. Interne of externe verhuizingen kunnen wij op een passende manier voor u verzorgen. Wij zijn in het bezit van het EPV keurmerk en de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001.

 

Kantoorverhuizing

U kunt Jan de Jong Top Movers inschakelen om uw zakelijke inventaris naar uw nieuwe kantoor te vervoeren. Indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig operationeel maken van uw nieuwe kantoor.

 

Verhuizing van zorginstellingen

Jan de Jong Top Movers heeft veel ervaring in verhuizen van zorginstellingen. Onze verhuizers uit Groningen hebben diverse communicatietrainingen en gerelateerde opleidingen gevolgd waardoor de verhuizingen zorgeloos kunnen worden uitgevoerd.

 

Verhuizing in het onderwijs

Structuur en een efficiënte aanpak staan bij verhuizingen in het onderwijs centraal om de productiviteit van werknemers en leerlingen/studenten zo min mogelijk te beïnvloeden. Een verhuizing in het onderwijs wordt door onze verhuizers uit Groningen goed voorbereid en zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 - 313 91 49 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: