Education removal

Jan de Jong Movers helps with the relocation of all types of educational institutions in the region of Groningen. Education removals ask for an efficient approach. For this reason, the relocation is often scheduled to take place during school holidays.

Wij denken graag met u mee

Of het nu gaat om het verhuizen van een kleine school of een heel scholengemeenschap, wij denken graag met u mee. Bovendien maken wij gebruik van praktische hulpmiddelen als draaiboeken en duurzame verhuismaterialen. Daardoor kunnen we sneller werken en de kans op schades verkleinen.

Jarenlange ervaring

Wij zijn in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers. Hiermee zijn we ook specialist op gebied van verhuizingen in het onderwijs. Het verhuizen van onderwijsinstellingen wordt op nauwkeurige wijze voorbereid en de medewerkers en leerlingen worden op de juiste wijze ingelicht.

Efficient removals in education

We think it is very important to collaborate with you during the entire project. To ensure this, we use several practical resources such as a plan of action, sustainable packing materials such as one metre crates, PC boxes, and rolling material carts. With the help of these resources we can increase the relocation speed and decrease the chances of damages.

Experience and expertise

Jan de Jong Movers holds the EPV accreditation and is specialised in this area of relocations in education.

The removals are carefully planned and employees and students are informed in the correct manner.

Are you moving soon?

Are you moving soon?

Take a look at our comprehensive overview of moving tips. Need more information or have questions?

Feel free to fill out our quote form. We will send you a quote digitally or by mail.

Request a quote immediatelyRequest a quote immediately
Onderweijs verhuizing Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Onze werkwijze

Na inventarisatie van de onderwijsinstelling ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat plannen we samen de verhuisdag(en) en sturen we u een aantal voorbereidende verhuistips. Om een idee te krijgen van onze werkwijze kunt u hier alvast onze checklist voor een projectverhuizing bekijken.

Referenties

Wij werken voor onderwijsinstellingen in het Noorden zoals Noorderbasis, Gomarus College & ROC Menso Alting.

Kosten bij verhuizing in het onderwijs

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een verhuizing in het onderwijs. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor elk budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Contact us for a no-obligation quoteNo-obligation quote?

Kim is happy to help with all your questions about your upcoming moveis happy to help you.

Request a quote immediatelyRequest a quote immediately Call us: 050 - 313 91 49Call us Kim Jullens Kim Jullens
WhatsApp
Feel free to App us!