Schoolverhuizing in Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor uw schoolverhuizing? Bij Jan de Jong Verhuizingen begrijpen we dat een schoolverhuizing een zorgvuldige en efficiënte aanpak vereist.

Wij staan klaar om u te ondersteunen en de verhuizing soepel te laten verlopen.

Wij denken graag met u mee

Of het nu gaat om een kleine basisschool of een uitgebreide scholengemeenschap, wij denken graag met u mee. Onze aanpak omvat het gebruik van praktische hulpmiddelen zoals draaiboeken en duurzame verhuismaterialen. Dit stelt ons in staat sneller te werken en de kans op schade te verkleinen, waardoor uw verhuizing efficiënt en zonder zorgen verloopt.

Jarenlange ervaring

Wij zijn in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers. Hiermee zijn we ook specialist op gebied van verhuizingen in het onderwijs. Onze jarenlange ervaring garandeert een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering van uw verhuizing. Wij informeren medewerkers en leerlingen tijdig en zorgen voor minimale verstoring van het onderwijsproces.

Veilige opslag voor uw inventaris

Heeft u tijdelijke opslag nodig voor uw schoolinventaris? Onze opslaglocaties in Groningen en Noordhorn zijn optimaal beveiligd en constant op de juiste temperatuur gehouden. Uw spullen zijn bij ons in veilige handen dankzij 24/7 bewaking.

Uitgebreide verhuisservice

Naast de verhuizing zelf bieden wij aanvullende diensten aan zoals schoonmaak, montagediensten, meubellogistiek, huismeesterschap, het leegmanagen van uw bedrijf en/of een verhuislift.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Onderweijs verhuizing Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Onze werkwijze

Na inventarisatie van uw onderwijsinstelling ontvangt u van ons een offerte. Bij akkoord plannen we samen de verhuisdag(en) en voorzien we u van nuttige verhuistips. Bekijk alvast onze checklist voor een projectverhuizing om een indruk te krijgen van onze werkwijze.

Referenties

Wij zijn trots op onze samenwerking met diverse onderwijsinstellingen in het Noorden, zoals Noorderbasis, Gomarus College & ROC Menso Alting.

Kosten van een schoolverhuizing

Iedere schoolverhuizing is uniek en vraagt om een maatwerkbenadering. Wij bepalen de kosten in samenspraak met u, zodat we binnen uw budget kunnen werken. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!