Uw ICT verhuizing veilig, snel en zorgvuldig

Uiteraard is het belangrijk dat een ICT verhuizing met veel zorg wordt uitgevoerd. Een naadloze overgang van een ICT-omgeving is van cruciaal belang.

ICT verhuizing in Groningen, Drenthe of Friesland

Het verhuizen van een ICT-omgeving is echter geen sinecure; het brengt verschillende uitdagingen en complexiteiten met zich mee. Als ervaren en Erkend Projectverhuizer is Jan de Jong Verhuizingen gewend om dit zowel voor kleine als grotere organisaties veilig, netjes en snel te regelen.

Onze ICT specialisten zijn betrouwbaar en accuraat

Wij hebben verhuizers in dienst die dagelijks bezig zijn met het verhuizen van servers of volledige ICT omgevingen. Met hun gespecialiseerde kennis kunnen ze de migratie van complexe ICT-infrastructuren naadloos uitvoeren. Zij zorgen ervoor dat op de oude plek alle hardware wordt ontkoppeld en op de nieuwe plek alles zo snel mogelijk weer is ingericht. 

De belangrijkste dingen die wij bewaken bij een ICT-verhuizing

Het verplaatsen van een ICT-omgeving is een complex proces dat zorgvuldige planning en coördinatie vereist. 

1. Minimale Downtime

Organisaties kunnen het zich niet veroorloven om lang offline te zijn, aangezien dit aanzienlijke financiële verliezen en reputatieschade kan veroorzaken. Daarom proberen wij de downtime minimaal te houdden. 

2. Zorgvuldige omgang met apparatuur

ICT-apparatuur zoals servers, routers en switches zijn kostbaar en gevoelig. Het correct inventariseren, ontkoppelen, uitbouwen en na de verhuizing inbouwen en aansluiten, vereist expertise om schade te voorkomen.

Wat kunnen we precies voor u betekenen?

  • Inventarisatie ICT-apparatuur.
  • Afkoppelen en installeren van apparatuur en systemen.
  • Wegwerken van bekabeling (cable management).
  • Servers verhuizen in onze speciale serverkarren.
  • Inbouwen in de nieuwe racks

Wij zorgen ervoor dat we dit buiten kantoortijden en eventueel ‘s avonds uitvoeren zodat u er zo weinig mogelijk last van heeft.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
ICT verhuizing groningen

Planning van een ICT verhuizing

Een succesvolle ICT verhuizing vereist een gedetailleerd plan van aanpak en nauwgezette uitvoering. Wij gaan als volgt te werk:

1. Grondige inventarisatie

We beginnen met een grondige inventarisatie van alle ICT-apparatuur, servers, software en data die moeten worden verplaatst. Dit helpt bij het opstellen van een gedetailleerd verhuisplan. Daarnaast maken we een zorgvuldige risicoanalyse en -evaluatie (RI&E), die voldoet aan de Arbowetgeving.

2. Nauwe samenwerking en duidelijke communicatie

Wij werken als Erkende Projectverhuizer nauw samen met u samen om alle aspecten van de verhuizing te plannen, inclusief de benodigde apparatuur, mankracht en tijdlijnen. Een duidelijke communicatie is essentieel voor een soepele uitvoering.

3. Testen en evaluatie

Na de verhuizing is het cruciaal om alle systemen uitvoerig te testen om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. We voeren evaluaties uit om eventuele problemen op te sporen en deze onmiddellijk aan te pakken.

Door gespecialiseerde kennis, ervaring en toewijding van Jan de Jong Verhuizingen, kunnen organisaties erop vertrouwen dat hun ICT-infrastructuur veilig en efficiënt wordt verhuisd, met minimale downtime en risico’s. Maak de juiste keuze en verzeker uzelf van een naadloze overgang voor uw organisatie.

verhuisdbedrijf dejong juni 2021 026
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!