Een verhuislift maakt verhuizen makkelijker

Gaat u verhuizen en moeten er zware of grote meubelstukken naar boven of beneden gebracht worden? Dan is het handig om gebruik te maken van onze verhuislift.

Onze verhuislift is flexibel en snel inzetbaar

Woont u in een flat of op een verdieping waar geen lift of te weinig ruimte is? Dan is het handig om onze verhuislift te gebruiken! Als u binnenkort gaat verhuizen, kunt u bij de aanvraag van een vrijblijvende verhuisofferte de wens van een verhuislift kenbaar maken. Wij zorgen er dan voor dat wij de verhuislift meenemen bij de verhuizing. Zo is uw huisraad gemakkelijk in te laden. We zorgen er tevens voor dat alles weer naar de juiste locatie in de nieuwe woning wordt gebracht.

Kosten verhuur verhuislift

  • Vanaf 1 uur voor: € 225,-

Voorwaarden voor het huren van een verhuislift

  • Het maximale gewicht is 200 kg.
  • De maximale hoogte is tot en met de 4e etage.
  • Er is 4 x 4 meter ruimte voor parkeren beschikbaar.
  • Betalen kan contant of via pin.
  • De kosten voor een extra verhuizer bedraagt: € 52,50 per uur.
  • Aan- en afrijden duurt 0,5 uur en is inclusief.
  • Regio Groningen, Drenthe en Friesland.
Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Verhuislift huren groningen Jan de Jong Verhuizingen

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring als erkend verhuisbedrijf in Groningen, kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Opslagruimte huren Groningen en Noordhorn

De verhuislift is ook te gebruiken als u uw huisraad wilt opslaan in 1 van onze opslag locaties. We beschikken over meerdere opslaglocaties voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris. De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

Wij zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers en Erkende Project Verhuizers.

Verhuislift huren in en om Groningen

Naast het huren van onze verhuislift in Groningen, Drenthe en Friesland, kunt u tevens gebruikmaken van onze andere diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of de verhuur van verhuismaterialen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens