Verhuizen naar een seniorenwoning

Wanneer de tijd is aangebroken om te verhuizen naar een seniorenwoning is een stressvolle verhuizing het laatste wat u wilt.

Ervaar het gemak van een persoonlijk en betrokken verhuisbedrijf dat u volledig ontzorgt tijdens het verhuisproces.

Onze werkwijze bij seniorenverhuizingen

Bij Jan de Jong Verhuizingen begrijpen we dat een seniorenverhuizing meer vraagt dan alleen het verplaatsen van spullen. Onze ervaren verhuizers bieden persoonlijke begeleiding en denken met u mee tijdens elke stap van het proces. Daarin gaan wij als volgt te werk:

  1. Inventarisatie van uw wensen: we starten met een persoonlijke gesprek om uw specifieke behoeften te begrijpen.
  2. Offerte op maat: Op basis van uw wensen ontvangt u een duidelijke offerte.
  3. Planning van de verhuizing: Na uw akkoord plannen we de verhuizing en voorzien we u van handige verhuistips.
  4. Verhuisdag: Op de verhuisdag zorgen onze verhuizers ervoor dat alles volgens plan verloopt. U kunt zich richten op het wennen aan uw nieuwe woning.

Opslag van uw huisraad

De meubels die niet mee gaan naar het nieuwe huis kunnen we opslaan in onze inboedelopslag. We beschikken over meerdere opslaglocaties, de loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op de juiste temperatuur gehouden.

Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

Professioneel in- en uitpakservice

Het in- en uitpakken van uw huisraad kan tijdrovend en vermoeiend zijn. Wij zorgen ervoor dat uw bezittingen zorgvuldig worden ingepakt en op de juiste plek in uw nieuwe woning worden uitgepakt. Zo kunt u zich richten op het genieten van uw nieuwe omgeving.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Verhuizen naar seniorenwoning verhuisbedrijf Groningen

Verhuisservice

Wij hopen dat u, mede dankzij onze hulp, snel aan de nieuwe woning kunt wennen. Onze klusjesman kan de foto’s en schilderijen weer aan de muur hangen, kamerplanten en meubels op de juiste plek zetten en de televisie aansluiten en naar wens programmeren. Tot slot kunnen wij u nog helpen met extra diensten als schoonmaak of een verhuislift.

Verhuiskosten bij de verhuizing naar een seniorenwoning

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een seniorenverhuizing in Groningen. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Patrick Jan helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Patrick Jan Kooistra Patrick Jan Kooistra
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!