Leegmanagen van uw woning of bedrijfsruimte

Bij een tijdelijke verhuizing of bij plotseling overlijden kunnen wij u helpen bij het leegmanagen van een woning of kantoor. Onze medewerkers verzorgen dat doorgaans binnen één dag voor u.

Vakmanschap

De huisraad of bedrijfsinventaris kunnen we opslaan in één van onze opslagruimtes of vervoeren naar een andere locatie, zoals bijvoorbeeld een kringloopwinkel. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Wij helpen u graag!

Heeft u zelf moeite met opruimen of vindt u het lastig om het overzicht te bewaren in een noodgedwongen situatie? Wij denken graag met u mee om uw zorgen weg te nemen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
In en uitpakken Jan de Jong Verhuizingen

Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met andere diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesman, een verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen.

Kosten van leegmanagen

Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de kosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Zakelijke en particuliere opslagruimte

Heeft u opslagruimte nodig ? Wij beschikken over twee opslaglocaties in Groningen en Noordhorn met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris. Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden voordelige opslagruimte en een nette service. U kunt uw goederen zelf bij ons aanleveren, maar wij kunnen het ook bij u komen ophalen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens