(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Veilige opslagruimte huren nabij Groningen

Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden voordelige opslagruimte en een nette service. U kunt uw goederen zelf bij ons aanleveren, maar wij kunnen het ook bij u komen ophalen.

Onze geautomatiseerde opslagloods in beeld:

Beveiligd en goed geconditioneerd

De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op temperatuur gehouden. Op deze wijze blijft uw huisraad in goede conditie. Bovendien is een veilige opslag van uw inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt worden.

Zelf aanleveren van opslag / selfstorage

Uw inboedel zelf bij ons komen aanleveren is ook mogelijk. We vragen u dan één maand opslaghuur te betalen op ons kantoor. U heeft dagelijks tot 16.00 uur de tijd om de goederen te komen brengen. Per kwartaal zult u een factuur voor de opslaghuur ontvangen.

Wij ontzorgen u graag 

Het laten ophalen van uw inboedel kan echter veel geregel voorkomen. Zo hoeft u geen vervoer en eventuele mensen te regelen om u te helpen bij het inladen. Onze vakmensen zullen uw inboedel zorgvuldig inladen en, wanneer u dat wenst, kunt u zelf meehelpen met het laden en lossen van de spullen.

Tijdelijke opslag van pallets

Voor het tijdelijk stallen van pallets en zakelijke goederen kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over stellingen waar uw pallets veilig worden opgeslagen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Logistiek bedrijf Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Kosten opslagruimte

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor opslag van uw huisraad of zakelijke inventaris. Wij bekijken alles op maat en bepalen zo samen met u de beste oplossing en de kosten van de opslag.

Welke opslag mogelijkheden kunnen wij verzorgen?

Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!