Verhuizen in Groningen, Drenthe en Friesland

Verhuist u naar een nieuwe woning? Wij helpen graag met uw complete verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Groningen zorgen wij voor een 100% stressvrije verhuizing.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
JDJ Partverhuizing blok 1

Onze werkwijze bij een particuliere verhuizing:

Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij uw wensen inventariseren aangaande uw verhuizing en gaan we als volgt te werk:

  1. Uw aanvraag komt binnen
  2. Wij maken een afspraak
  3. U ontvangt de offerte
  4. Wij bevestigen de verhuisdag
  5. U krijgt voorbereidingstips van ons
  6. We bellen u ter voorbereiding
  7. Uw verhuisdag!

Inpakken

Met onze in- en uitpakservice pakken de verhuizers uw huisraad of inventaris graag voor u in én zorgen we er voor dat het op de juiste plek in het nieuwe pand wordt uitgepakt.

Demonteren en monteren

Geen behoefte aan de frustraties tijdens het (de)monteren van al het meubilair? Met onze montagedienst voeren wij dit zorgvuldig en naar uw wens uit. Dit kan bijvoorbeeld voor kantoormeubilair, aanleggen van bekabeling of bevestigen van gordijnrails.

Klusjesman

Voor een allround service rondom verhuizingen biedt Jan de Jong Verhuizingen nu ook de diensten van een klusjesman aan. Naast het zorgvuldig en netjes verhuizen van uw spullen blijven er vaak werkzaamheden liggen. Met een klusjesman erbij bent u 100% ontzorgd tijdens de verhuizing.

Videotaxaties

Wij komen graag bij u langs voor een rondgang door de woning. Zo kunnen we bepalen wat de verhuizing precies zal gaan inhouden. Tegenwoordig kunnen wij dit ook digitaal doen via videobellen.

Videotaxatie aanvragen

JDJ Partverhuizing blok 2
Onze in- en uitpakservice

Onze in- en uitpakservice

Het in- en uitpakken van de huisraad is een tijdrovende klus. Jan de Jong Verhuizingen pakt uw huisraad graag voor u in en zorgt er ook voor dat het in uw nieuwe woning op de juiste plek wordt uitgepakt. Vraag het aan één van onze medewerkers via info@jandejong.nl of 050 - 313 91 49.

Ik wil meer informatieIk wil meer informatie

Huur nu ook uw verhuismaterialen

bij Jan de Jong Verhuizingen!

 
Onze verhuismaterialen zorgen ervoor dat elke verhuizing soepel verloopt. Door het huren van onze verhuismaterialen, kunt u efficiënt en veilig uw huisraad of zakelijke inventaris verhuizen of (tijdelijk) opslaan.

Plaatsen waar u ons veel kunt vinden zijn;

Groningen, Haren, Roden, Hoogezand, Sappemeer, Assen, Delfzijl, Eelde, Leek, Appingedam, Peize, Zuidhorn, Bedum, Paterswolde, Hoogkerk, EelderwoldeGlimmen, Ter Borch, Tynaarlo en Meerstad.

JDJ Gezinswoning Blok 1
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Patrick Jan helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Patrick Jan Kooistra Patrick Jan Kooistra
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!