Schoonmaken van uw woning of bedrijfsruimte

Wat een fijn idee, de verhuizing is achter de rug en u heeft op korte termijn de sleuteloverdracht van uw oude woning of bedrijfsruimte. Alleen deze moet nog schoon opgeleverd worden.

Schoonmaakdiensten

Het schoonmaken kunnen wij voor u verzorgen. Onze schoonmaak(st)ers maken met alle plezier uw woning of bedrijfsruimte grondig schoon. Deze dienst is bij ons ontstaan, omdat er een duidelijk signaal van behoefte door onze klanten werd afgegeven. Of het nu gaat om het schoonmaken van uw oude of nieuwe woning of bedrijfsruimte, u zegt het maar. Onze schoonmaak(st)ers weten van aanpakken.

Vakman & -vrouwschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De schoonmaak(st)ers die bij u over de vloer komen zijn betrokken en vakkundig.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Schoonmaakservice Jan de Jong Verhuizingen v2

Andere diensten

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan een klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen.

Kosten van schoonmaakservice

We krijgen vaak vragen over de kosten van onze schoonmaakservice. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de kosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra