Onze klusjesman ontzorgt u graag

Voor een allround service rondom verhuizingen biedt Jan de Jong Verhuizingen nu ook de diensten van een klusjesman aan. Naast het zorgvuldig en netjes verhuizen van uw spullen blijven er vaak werkzaamheden liggen.

Montage- en demontagewerkzaamheden

Naast verhuizen kunt u goed gebruik maken van de handigheid van onze verhuizers. Onze klusjesman kan kleine klussen direct voor u verzorgen waardoor u zelf veel tijd kunt besparen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe woning of bedrijfsruimte. Onze klusjesman kan u van dienst zijn bij o.a. het monteren of demonteren van (kantoor)meubels en apparatuur, aanleggen van bekabeling, bevestigen van gordijnrails en het ophangen van boekenplanken, spiegels en of schilderijen. 

Onderhoud en reparaties

De klusjesman kan tevens van dienst zijn bij mogelijke reparaties van onder andere muren, vloeren en sloten. Daarnaast zijn onze vakmannen handig bij kleine reparaties zoals vervanging van lampen of het aansluiten van huishoudelijke apparatuur.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Klusjesman verhuisservice Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Ontzorgen tijdens verhuizing

Heeft u weinig tijd of geen mogelijkheid om zelf de onderhouds- en herstelklussen thuis uit te voeren? Met de hulp van onze klusjesman is dit probleem meteen opgelost. De vakmensen van Jan de Jong Verhuizingen zijn bekwaam in diverse klussen en kunnen allerlei werkzaamheden direct voor u regelen. Zij voeren de klussen uit naar uw wensen, met geduld en met zorgvuldige precisie.

Kosten van een klusjesman

Wat zijn dan precies de kosten voor een klusjesman? Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de kosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Annemiek helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Annemiek Meijer Annemiek Meijer