Kantoorverhuizing in Groningen

Staat uw organisatie op het punt om naar een nieuw kantoor te verhuizen? Wij zorgen ervoor dat uw kantoorverhuizing in Groningen, Drenthe en Friesland efficiënt en zonder overlast verloopt. Ons deskundige team werkt volgens een beproefd draaiboek om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Deskundige begeleiding bij uw kantoorverhuizing

Bij Jan de Jong Verhuizingen nemen we de zorgen uit handen. Een toegewijde projectleider begeleidt u en uw collega's tijdens de verhuizing, zodat uw werkzaamheden zoveel mogelijk doorgaan. Dankzij onze gestructureerde aanpak is uw werkplek snel weer operationeel op de nieuwe locatie. Ter voorbereiding kunt u hier alvast onze checklist voor een projectverhuizing inzien.

Vakmanschap bij uw kantoorverhuizing

Met jarenlange ervaring bieden wij maatwerk voor zowel kleine als grote kantoorverhuizingen. Onze verhuizers zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We zorgen goed voor ons team, wat zich vertaalt in uitstekende service voor uw verhuizing.

Veilige opslag voor uw inventaris

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig tijdens de kantoorverhuizing? Wij bieden veilige en temperatuurgecontroleerde opslaglocaties in Groningen en Noordhorn. Uw inventaris en archief zijn 24/7 beveiligd, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Uitgebreide verhuisservices

Naast de kantoorverhuizing door onze enthousiaste verhuizers, kunnen wij u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een kantoorverhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaak, montagediensten, meubellogistiek, huismeesterschap, het leegmanagen van uw bedrijf en/of een verhuislift.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Kantoor verhuizingen Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Referenties van bedrijfsverhuizingen

Wij verzorgen verhuizingen van kantoren, bedrijfsruimtes en zakelijke instellingen in Groningen en Drenthe. Dit doen we met veel enthousiasme voor o.a. de volgende organisaties:

Kosten bij een kantoorverhuizing

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een kantoorverhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor elk budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!