Zorgverhuizing in Groningen

Bij Jan de Jong Verhuizingen begrijpen we dat zorgverhuizingen meer zijn dan een fysieke verplaatsing; het is een tijdelijke overname van de zorg voor uw bewoners.

Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel, veilig en met de grootste zorgvuldigheid verloopt.

Zorgvuldige Uitvoering van Zorgverhuizingen

Een zorgverhuizing vereist een specifieke en zorgvuldige aanpak. Wij nemen de tijd om vooraf alle mogelijkheden en wensen te bespreken, zodat zowel bewoners als medewerkers goed geïnformeerd zijn. Onze aanpak zorgt voor een gestructureerde verhuizing met minimale overlast. Ons team van verhuizers is getraind in communicatie en andere relevante vaardigheden, waardoor zij uw zorgverhuizing perfect kunnen uitvoeren.

Ruime ervaring op gebied van zorgverhuizingen

Jan de Jong Verhuizingen is in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers en heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan in het verhuizen van zorginstellingen. Bovendien beschikken we over diverse referenties in de zorg als Martini ZiekenhuisZINNDe Noorderbrug en De Zijlen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Zorgverhuizing Groningen Jan de Jong Verhuizingen

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere zorgverhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Kosten bij een zorgverhuizing

De kosten van een zorgverhuizing variëren per project. Wij bespreken samen met u de verhuiskosten, afgestemd op uw budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk hier ter voorbereiding alvast onze checklist voor een projectverhuizing.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!