Gezinswoning vakkundig verhuizen

Wilt u op een efficiƫnte en stressvrije manier verhuizen naar uw nieuwe woning? Met onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens de verhuizing.

Ervaar het gemak van een persoonlijk en betrokken verhuisbedrijf.

Verhuizen naar een gezinswoning

Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van gezinswoningen en zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers. Bij het verhuizen van de huisraad uit gezinswoningen komt veel kijken. Van de slaapkamers van de kinderen tot aan de berging of schuur. Alles wordt zorgvuldig verhuisd en wordt op de juiste plek in het nieuwe huis geplaatst.

Onze werkwijze als u verhuist met het gezin naar een nieuwe woning

Na een inventarisatie van de verhuizing ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat ontvangt u van ons voorbereidingstips zodat u zicht alvast kunt voorbereiden op de verhuizing. Op de verhuisdag zullen onze erkende verhuizers uw huisraad snel en zorgvuldig verhuizen. Ze zetten bovendien, in overleg met u, alle spullen in het nieuwe huis weer op de juiste plaats. 

Vakmanschap bij verhuizingen van gezinswoningen

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan

Verhuisservice

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen. Al deze services maken de verhuizing een stuk aangenamer. U en uw gezin voelen zich zo snel thuis in de nieuwe gezinswoning.

Verhuiskosten bij gezinswoningen

We krijgen vaak vragen over de kosten van een verhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

JDJ Gezinswoning Blok 1
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!