Bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van uw bedrijf kan een stressvolle aangelegenheid zijn, waar altijd meer bij komt kijken dan van te voren gedacht.

Wij zorgen voor een soepele en efficiënte verhuizing waarbij u zo min mogelijk onderbrekingen heeft van uw bedrijfsvoering.

Hoe gaan wij te werk?

Bij een bedrijfsverhuizing is een goede voorbereiding cruciaal. Daarom bespreken wij van tevoren uitgebreid uw wensen en mogelijkheden voor zowel interne als externe projectverhuizingen. Ons gespecialiseerde team van verhuizers begeleidt uw project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Wij staan bekend om onze efficiënte aanpak en verhuiswerk op maat. Met behulp van een digitale inventarisatie optimaliseren we logistieke en administratieve processen. Hierdoor brengen we procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus in kaart, wat bijdraagt aan het verlagen van proceskosten.  Bekijk hier onze checklist voor een projectverhuizing.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen

Voordelen van

Erkende Project Verhuizers

 
Dit mag u als opdrachtgever van ons verwachten:

  • Deskundig advies en begeleiding
  • Topkwaliteit, vakmanschap en integriteit
  • Beheersing van het totale verhuisproces
  • Minimaal oponthoud van uw bedrijfsprocessen.
  • Objectieve zekerheid van het EPV-keurmerk.
  • Verhuizing onder de Algemene voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen.
  • Uitvoering van de montagediensten onder de Algemene voorwaarden.

Bron: www.erkendeprojectverhuizers.nl.

Certificaten en keurmerk EPV

Wij beschikken over de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001. Daarnaast zijn wij in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers. Deze waarborgen een zorgvuldige en succesvolle projectverhuizing.

Kosten bij bedrijfsverhuizingen

De kosten van een bedrijfsverhuizing variëren per project. Wij werken op maat en bepalen samen met u de verhuiskosten. Wij bieden diensten aan voor ieder budget. Lees meer over onze kosten en besparingstips.

In- en uitpakservice

Het in- en uitpakken van de inventaris kan tijdrovend zijn. Wij nemen deze taak graag van u over en zorgen ervoor dat alles op de juiste plek terechtkomt in uw nieuwe onderkomen.

Huur nu ook uw verhuismaterialen

bij Jan de Jong Verhuizingen!

 
Onze verhuismaterialen zorgen ervoor dat elke verhuizing aangenaam en soepel verloopt. Door de huur van onze verhuismaterialen, kunt u efficiënt en veilig uw huisraad of zakelijke inventaris naar uw nieuwe onderkomen verhuizen of (tijdelijk) opslaan.

Werkgebied

Wij voeren zakelijke verhuizingen uit in Groningen, Drenthe en Friesland. Plaatsen waar we al vaak zijn geweest zijn Groningen (stad), Assen, Eelde en Appingedam. Uiteraard kunnen wij ook zakelijke verhuizingen realiseren in andere plaatsen zoals: Hoogezand, Sappemeer, Zuidbroek, Peize, Zuidhorn, Bedum, Paterswolde, Hoogkerk, Eelderwolde, Glimmen, Ter Borch, Tynaarlo en Meerstad.

In en uitpakservice Jan de Jong Verhuizingen
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!