Zakelijke opslagruimte in Groningen

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw (kantoor)inventaris, voorraad, archief of het opslaan van uw meubels? Wij bieden zakelijke opslagruimte in diverse soorten en maten in Groningen.

Opslagbox huren in Groningen

De loodsen worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Op deze wijze blijft uw inboedel in goede conditie. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden. Wij kunnen de (kantoor)inventaris, voorraad, archief of uw meubels bij u komen ophalen. Onze vakmensen zullen alles zorgvuldig inladen en, wanneer u dat wenst, kunt u zelf meehelpen met het laden en lossen van de spullen.

Nette zakelijke opslagruimte

Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en een goede service te bieden. Wij realiseren ons dat het (tijdelijk) opslaan van uw inventaris ook een kwestie is van vertrouwen. Daarom worden onze loodsen 24/7 bewaakt.

Stadlogistiek Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Heeft u wel eens gedacht aan Stadlogistiek?

Op onze locatie te Groningen (aan de Ringweg) hebben we een HUB voor duurzame (last-mile) stadslogistiek. De locatie is een logistiek centrum waar goederen en bestellingen van bedrijven worden ontvangen, eventueel opgeslagen en gebundeld voor levering in de stad.

Alle producten worden in bulk aangeleverd, waardoor de leveranciers het aantal ritten drastisch kunnen reduceren. Vanuit de hub worden de goederen één of enkele malen per week in één zending samengevoegd. Zo kunnen zendingen C02 neutraal worden afgeleverd. Dit kan per fietskoerier of elektrisch vervoer.

Vanuit onze vestiging in Noordhorn hadden we al veel leveranciers die voorraden bij ons kwamen lossen. In Groningen is dat alleen nog maar handiger. Tegelijkertijd beschikken zij hier over meer ruimte, waardoor er meer bundeling kan plaatsvinden. Logistiek en dienstverlening zit in het DNA van ons bedrijf, waardoor het naast onze verhuisactiviteiten eenvoudig kan worden meegenomen. Bij het opslaan van uw inventaris op één van onze locaties hanteren we de volgende werkwijze.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan

Onze werkwijze & voorwaarden

 Voor iedere opslag geldt:

  • 10 verhuisdozen per box (Gratis Bruikleen) zijn inbegrepen.
  • Gebruik van verhuisdekens (mag u ook vooraf ophalen) is inbegrepen.

Heeft u interesse?

Laat het ons weten, dan bepalen we de prijs op maat.

Verhuisservice

Tot slot kunnen wij u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning en/of een verhuislift.

Logisitiek verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen Groningen
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Annemiek helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Annemiek Meijer Annemiek Meijer
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!