Internationale verhuizingen

In heel Europa komt u ons tegen

Jan de Jong Top Movers weet overal de weg… Wij rijden diverse keren per jaar door heel Europa. Landen waar wij het meest frequent naar toe rijden zijn: Noorwegen, Zweden en Denemarken (Scandinavië). Maar ook Frankrijk, Duitsland en België zijn ons niet onbekend.

De verhuizers van Jan de Jong Top Movers zijn altijd met z’n tweeën onderweg voor een internationale verhuizing. Ze hebben voor alle seizoenen de juiste zaken aan boord. Voor winterse omstandigheden; winterbanden en sneeuwkettingen. En voor de zomer een goede airco en een koelkast!

Uw internationale verhuizing vlot geregeld

Ze slapen onderweg in de cabine, dichtbij uw huisraad. Doordat ze met z’n tweeën voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende internationale bestemming ook erg vlot. Ze zijn er vaak eerder dan u denkt.

Onderweg houden ze u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is.

Heeft u een kleine internationale verhuizing voor een 2e huis in Spanje en we zitten die week net niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een andere Top Mover dit voor u meeneemt in zijn route. We werken altijd voor een scherpe prijs en met een goede service.

Tot slot nog een leuk weetje. Alle Top Movers rijden gezamenlijk 1.000.000 km per jaar bij elkaar voor alle internationale verhuizingen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 050 – 313 9149 of stuur een e-mail naar info@jandejong.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.