Internationale verhuizingen vlot geregeld

Jan de Jong weet overal de weg. Wij rijden diverse keren per jaar voor internationale verhuizingen door heel Europa. Zwaai dus vooral even als u ons tegenkomt. Landen waar wij het meest frequent naar toe rijden zijn: Noorwegen, Zweden en Denemarken (Scandinavië). Maar ook Frankrijk, Duitsland en België zijn ons niet onbekend.

Internationaal verhuizen

Als u gaat emigreren of tijdelijk voor uw werk naar het buitenland gaat verhuizen, kunnen we u helpen. Bij een internationale verhuizing komt vaak meer kijken dan verwacht.

 

Wij adviseren u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Zo kunnen we uw huisraad of zakelijke inventaris zorgeloos vervoeren. Door bovendien samen te werken met erkende partners in het buitenland kunnen we overal ter wereld onze kenmerkende verhuisservice waarborgen.

 

Het verhuisteam

Onze verhuizers zijn altijd met z’n tweeën onderweg voor een internationale verhuizing. Ze hebben voor alle seizoenen de juiste zaken aan boord. Ze slapen onderweg in de cabine, dichtbij uw huisraad. Doordat ze met z’n tweeën voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende internationale bestemming ook erg vlot. Ze zijn er vaak eerder dan u denkt.

 

Onze werkwijze

Onderweg houden onze internationale verhuizers u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. 

 

Heeft u een kleine internationale verhuizing voor een 2e huis in Spanje en we zitten die week net niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route. We werken altijd voor een scherpe prijs en met een goede service.
 

Internationale verhuizingen met Jan de Jong Verhuizingen

International Welcome Center North

Sinds kort zijn we tevens aangesloten bij ICWN, een one stop shopping concept voor internationale mensen die wonen in Groningen, Drenthe of Friesland. Deze organisatie biedt diensten aan als overheidsformaliteiten, praktische informatie om je als expat in het Noorden te vestigen en gerelateerde activiteiten en evenementen.

 

Kosten internationale verhuizing

Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

 

Overzeese verhuizingen

Wij kunnen u ook helpen bij overzeese verhuizingen. Afhankelijk van het land van herkomst of de bestemming zijn de regels op het gebied van verhuizen vaak anders dan in Nederland. Ook bij luchtvracht of zeevracht dient u rekening te houden met strikte voorwaarden bij verzenden. Wij adviseren u graag om dit zorgeloos te laten verlopen.

 


Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: