Internationale verhuizingen door internationaal verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen

Internationale verhuizingen door internationaal verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen

Jan de Jong weet overal de weg. Wij rijden diverse keren per jaar voor internationale verhuizingen door heel Europa. Zwaai dus vooral even als u onze verhuizers tegenkomt. Jan de Jong Verhuizingen is een ervaren internationaal verhuisbedrijf in Groningen. Als u gaat emigreren naar het buitenland of een andere internationale verhuizing heeft zoals het inrichten van uw vakantiewoning, dan helpen wij u graag!

Verhuizen naar Duitsland en Oostenrijk

Wij hebben de meeste ervaring met verhuizingen naar Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast zijn we ook met enige regelmaat in landen als België, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Denemarken (Scandinavië) te vinden.

 

Internationaal verhuizen

Als u gaat emigreren of tijdelijk voor uw werk(gever) naar het buitenland gaat verhuizen, kunnen we u helpen. Bij een internationale verhuizing komt vaak meer kijken dan verwacht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij hiervan goed op de hoogte. Hierbij kunnen wij u adviseren en assisteren.

Emigreren naar het buitenland kan bewerkelijk zijn

Wij adviseren u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Zo kunnen we uw huisraad of zakelijke inventaris zorgeloos vervoeren over de weg of over zee.

 

Door bovendien samen te werken met erkende partners in het buitenland kunnen we overal ter wereld onze kenmerkende verhuisservice waarborgen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Internationale verhuizing met Jan de Jong Verhuizingen

Wij zijn contactpersoon en begeleiden u van a tot z bij uw internationale verhuizing

We kunnen alles van klein tot groot voor u inpakken waarbij we rekening houden met speciale internationale regels en eisen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed van op de hoogte van o.a. invoerrechten, vergunningen en andere formaliteiten. Af en toe is het nodig om verpakkingen en/of containers te verzegelen met bijvoorbeeld een containerzegel. Wij houden voor u altijd een heldere inventarisatie -en paklijst bij zodat er onderweg geen dingen zoek kunnen raken.

 

Wij hebben een samenwerking met FIDI, dit is een wereldwijd netwerk van erkende verhuizers.

Onze werkwijze als internationaal verhuisbedrijf in Groningen

Onderweg houden onze internationale verhuizers u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is.

 

Verhuizen naar een tweede huis in het buitenland

Heeft u een kleine internationale verhuizing voor een tweede huis in het buitenland en we zitten die week net niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt op zijn route. We werken altijd voor een scherpe prijs en met een goede service.

Internationale verhuizing verhuisbedrijf Groningen
internationaal verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen

Het verhuisteam bij internationale verhuizingen

Onze verhuizers zijn altijd met z’n tweeën onderweg voor een internationale verhuizing. Ze hebben voor alle seizoenen de juiste zaken aan boord van de verhuiswagen. Ze slapen onderweg in de cabine van de vrachtwagen, dicht bij uw huisraad. Doordat ze met z’n tweeën voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende internationale bestemming ook erg vlot. Ze zijn er vaak eerder dan u denkt.

 

Overzeese verhuizingen

Wij kunnen u ook helpen bij overzeese verhuizingen als u bijvoorbeeld gaat emigreren. Afhankelijk van het land van herkomst of de bestemming zijn de regels op het gebied van verhuizen vaak anders dan in Nederland. Ook bij luchtvracht of zeevracht dient u rekening te houden met strikte voorwaarden bij verzenden. Zeker in de huidige tijd kan dit extra voorzorgsmaatregelen met zich meebrengen. Wij adviseren u graag om uw overzeese verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Verhuizingen voor expats

Bij een verhuizing naar of vanuit het buitenland komt vaak meer kijken dan verwacht. Als u gaat emigreren of tijdelijk voor uw werk(gever) naar het buitenland gaat verhuizen, kunnen we u helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane.

 

Op die manier kunnen we uw huisraad of zakelijke inventaris snel en zorgeloos vervoeren. Door bovendien samen te werken met erkende partners in het buitenland kunnen we overal ter wereld onze kenmerkende verhuisservice waarborgen.

 

Kosten internationale verhuizing

Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!