Internationale verhuizingen vlot geregeld

Jan de Jong weet overal de weg. Wij rijden diverse keren per jaar voor internationale verhuizingen door heel Europa. Zwaai dus vooral even als u onze verhuizers tegenkomt. We zijn actief in landen als België, Duitsland en Frankrijk, maar zijn ook regelmatig in Noorwegen, Zweden en Denemarken (Scandinavië) te vinden.

 

Internationale verhuizingen in coronatijd

Uiteraard houden wij momenteel de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten bij internationale verhuizingen. Bovendien nemen we speciale coronamaatregelen in acht. Als u daarover specifieke vragen heeft dan horen wij het graag.

Internationaal verhuizen

Als u gaat emigreren of tijdelijk voor uw werk(gever) naar het buitenland gaat verhuizen, kunnen we u helpen. Bij een internationale verhuizing komt vaak meer kijken dan verwacht.

 

Wij adviseren u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Zo kunnen we uw huisraad of zakelijke inventaris zorgeloos vervoeren. Door bovendien samen te werken met erkende partners in het buitenland kunnen we overal ter wereld onze kenmerkende verhuisservice waarborgen.

Onze werkwijze

Onderweg houden onze internationale verhuizers u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. 

 

Tweede huis in het buitenland

Heeft u een kleine internationale verhuizing voor een tweede huis in het buitenland en we zitten die week net niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt op zijn route. We werken altijd voor een scherpe prijs en met een goede service.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Internationale verhuizing met Jan de Jong Verhuizingen

Het verhuisteam

Onze verhuizers zijn altijd met z’n tweeën onderweg voor een internationale verhuizing. Ze hebben voor alle seizoenen de juiste zaken aan boord van de verhuiswagen. Ze slapen onderweg in de cabine van de vrachtwagen, dichtbij uw huisraad. Doordat ze met z’n tweeën voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende internationale bestemming ook erg vlot. Ze zijn er vaak eerder dan u denkt.

 

Overzeese verhuizingen

Wij kunnen u ook helpen bij overzeese verhuizingen. Afhankelijk van het land van herkomst of de bestemming zijn de regels op het gebied van verhuizen vaak anders dan in Nederland. Ook bij luchtvracht of zeevracht dient u rekening te houden met strikte voorwaarden bij verzenden. Zeker in de huidige tijd kan dit extra voorzorgsmaatregelen met zich meebrengen. Wij adviseren u graag om uw overzeese verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Verhuizingen voor expats

Bij een verhuizing naar of vanuit het buitenland komt vaak meer kijken dan verwacht. Als u gaat emigreren of tijdelijk voor uw werk(gever) naar het buitenland gaat verhuizen, kunnen we u helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane.

 

Op die manier kunnen we uw huisraad of zakelijke inventaris snel en zorgeloos vervoeren. Door bovendien samen te werken met erkende partners in het buitenland kunnen we overal ter wereld onze kenmerkende verhuisservice waarborgen.

 

Kosten internationale verhuizing

Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

 

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Internationale verhuizing verhuisbedrijf Groningen

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan: