Seniorenverhuizing is verhuizen op maat en zonder zorgen

Seniorenverhuizing is verhuizen op maat en zonder zorgen

De tijd is aangebroken om te verhuizen naar een seniorenwoning. Een grote verandering en het brengt vaak veel zorgen met zich mee. Jan de Jong Verhuizingen is een betrouwbaar verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in seniorenverhuizingen. Wij helpen u graag om de verhuizing naar uw seniorenwoning in goede banen te leiden en denken graag met u mee. Uw huisraad wordt vakkundig en zorgvuldig ingepakt en vervoerd naar uw nieuwe woning.

Onze werkwijze bij seniorenverhuizingen

Zodra wij uw wensen geïnventariseerd hebben ontvangt u van ons een offerte. Na akkoord, plannen we de verhuizing naar uw seniorenwoning in en krijg u van ons alvast enkele tips ter voorbereiding. Op de verhuisdag stemmen onze verhuizers alles zorgvuldig met u af zodat u zorgeloos en snel aan uw nieuwe woning kunt wennen.

Opslag van uw huisraad

De meubels die niet mee gaan naar het nieuwe huis kunnen we opslaan in onze inboedelopslag. We beschikken over meerdere opslaglocaties, de loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Uw huisraad inpakken voor de verhuizing naar een seniorenwoning

Het in- en uitpakken van de huisraad is een tijdrovende klus. Jan de Jong Verhuizingen pakt uw huisraad graag voor u in en zorgt er ook voor dat het in uw seniorenwoning op de juiste plek wordt uitgepakt.

Verhuizen naar een seniorenwoning

Verhuisservice

Wij hopen dat u, mede dankzij onze hulp, snel aan de nieuwe woning kunt wennen. Onze klusjesman kan de foto’s en schilderijen weer aan de muur hangen, kamerplanten en meubels op de juiste plek zetten en de televisie aansluiten en naar wens programmeren. Tot slot kunnen wij u nog helpen met extra diensten als schoonmaak of een verhuislift.

 

Verhuiskosten bij de verhuizing naar een seniorenwoning

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een seniorenverhuizing in Groningen. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

 

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!