Onze klusjesman ontzorgt u graag

Onze klusjesman ontzorgt u graag

Voor een allround service rondom verhuizingen biedt Jan de Jong Verhuizingen nu ook de diensten van een klusjesman aan. Naast het zorgvuldig en netjes verhuizen van uw spullen blijven er vaak werkzaamheden liggen. Daarbij kunt u goed gebruik maken van de handigheid van onze verhuizers. Onze klusjesman kan kleine klussen direct voor u verzorgen waardoor u zelf veel tijd kunt besparen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe woning of bedrijfsruimte.

Montage- en demontagewerkzaamheden

Onze klusjesman kan u van dienst zijn bij o.a. het monteren of demonteren van (kantoor)meubels en apparatuur, aanleggen van bekabeling, bevestigen van gordijnrails en het ophangen van boekenplanken, spiegels en of schilderijen.

Onderhoud en reparaties

De klusjesman kan tevens van dienst zijn bij mogelijke reparaties van onder andere muren, vloeren en sloten. Daarnaast zijn onze vakmannen handig bij kleine reparaties zoals vervanging van lampen of het aansluiten van huishoudelijke apparatuur.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Klusjesman

Ontzorgen tijdens verhuizing

Heeft u weinig tijd of geen mogelijkheid om zelf de onderhouds- en herstelklussen thuis uit te voeren? Met de hulp van onze klusjesman is dit probleem meteen opgelost. De vakmensen van Jan de Jong Verhuizingen zijn bekwaam in diverse klussen en kunnen allerlei werkzaamheden direct voor u regelen. Zij voeren de klussen uit naar uw wensen, met geduld en met zorgvuldige precisie.

 

Kosten van een klusjesman

Wat zijn dan precies de kosten voor een klusjesman? Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de kosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

 

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!