Montagediensten direct voor u geregeld

Montagediensten direct voor u geregeld

Naast een klusjesman biedt Jan de Jong Verhuizingen ook montagediensten aan voor uw inventaris en kantoormeubilair. Op deze manier bieden we de mogelijkheid om kleine klussen direct voor u te verzorgen waardoor u zelf veel tijd kunt besparen.

Montage kantoormeubilair

Onze klusjesman kan u van dienst zijn bij o.a. het monteren en demonteren van kantoormeubilair, aanleggen van bekabeling, bevestigen van gordijnrails en het ophangen van boekenplanken. Onze vakmensen kunnen allerlei werkzaamheden direct voor u regelen. Zij voeren de klussen uit naar uw wensen, met geduld en zorgvuldige precisie.

Onderhoud en reparaties

Naast de (de)montage zijn onze vakmannen ook handig bij kleine reparaties en het aansluiten van apparatuur. Kortom, heeft u weinig tijd of geen mogelijkheid om zelf de onderhouds- en herstelklussen in uw bedrijf uit te voeren? Met gebruik van onze montagedienst is dit probleem meteen opgelost en kunt u snel weer aan de slag.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Ik wil een afspraak maken

Montagediensten Jan de Jong Verhuizingen

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De Erkende Project Verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

Kosten van montagediensten

We krijgen vaak de vraag over de kosten van montagediensten. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor elk budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

 

Bekijk hier onze checklist voor een projectverhuizing.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!