Zorginstellingen

Bij een zorgverhuizing gaat het om rust, comfort en overzicht. De verhuizers van Jan de Jong Top Movers beschouwen een zorgverhuizing niet alleen als een project, maar meer als een tijdelijke overname van de zorg(en).

Naast het verhuizen van de goederen hebben we namelijk met de bewoners en medewerkers van de zorginstelling te maken. Om deze reden vereisen de verschillende activiteiten rond een zorgverhuizing een specifiekere aanpak dan bij andere verhuizingen.

 

De juiste uitvoering van een zorgverhuizing

Een verhuizing van een zorginstelling vraagt om een optimale voorbereiding. Vooraf worden alle mogelijkheden en wensen besproken en de bewoners en medewerkers ingelicht. Zo kan de verhuizing op gestructureerde wijze worden uitgevoerd. Bovendien hebben de verhuizers van Jan de Jong Top Movers communicatietrainingen en andere opleidingen gevolgd, die bijdragen aan de juiste uitvoering van zorgverhuizingen.

 

Ruime ervaring en referenties op gebied van zorgverhuizingen

Jan de Jong Top Movers is in het bezit van het keurmerk EPV en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in het verhuizen van zorginstellingen. Bovendien beschikken we over diverse referenties op meerdere gebieden in de zorg.

 

Bekijk hier de Top Movers checklist voor een projectverhuizing.

 

zorginstellingen content

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Vraag een offerte aan: