Met zorg verhuizen naar een zorginstelling

Met zorg verhuizen naar een zorginstelling

Onze verhuizers beschouwen een zorgverhuizing als een tijdelijke overname van de zorg(en). We hebben namelijk met de bewoners en medewerkers van de zorginstelling te maken. Om deze reden vereisen de verschillende activiteiten rond een zorgverhuizing een specifieke en zorgvuldige aanpak.

De juiste uitvoering van een zorgverhuizing

Vooraf worden alle mogelijkheden en wensen besproken. Daarnaast worden bewoners en medewerkers ingelicht. Zo kan de verhuizing naar een zorginstelling op een gestructureerde wijze en zonder overlast worden uitgevoerd. De verhuizers van Jan de Jong Verhuizingen hebben communicatietrainingen en andere opleidingen gevolgd die bijdragen aan de juiste uitvoering van zorgverhuizingen.

Ruime ervaring op gebied van zorgverhuizingen

Jan de Jong Verhuizingen is in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in het verhuizen van zorginstellingen. Bovendien beschikken we over diverse referenties in de zorg als Martini ZiekenhuisZINNDe Noorderbrug en De Zijlen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Ik wil een afspraak maken

Verhuizing van een zorginstelling

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere zorgverhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

Kosten bij een zorgverhuizing

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een zorgverhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor elk budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

 

Bekijk hier ter voorbereiding alvast onze checklist voor een projectverhuizing.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!