Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Jan de Jong Verhuizingen met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Jan de Jong Verhuizingen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Hoewel Jan de Jong Verhuizingen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Jan de Jong Verhuizingen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

 

Verwijzingen naar sites die niet door Jan de Jong Verhuizingen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Jan de Jong Verhuizingen uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Jan de Jong Verhuizingen worden onderhouden wordt afgewezen.

Vraag een offerte aan: