Erkend verhuisbedrijf nabij Winsum

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in de buurt van Winsum? Zoek dan niet verder, want Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen staat klaar om u van dienst te zijn. 

Verhuizen op maat

Als een ervaren verhuisbedrijf bieden wij de ideale ondersteuning voor uw verhuizing. Onze verhuismaterialen van topkwaliteit, gecombineerd met ons deskundige en ervaren team van verhuizers, staat garant voor een vlekkeloze verhuiservaring. Als verhuisbedrijf zijn wij ook goed getraind om de complete verhuizing voor u te regelen. In dat geval nemen wij de zorg voor uw huisraad op ons en verplaatsen deze zonder enige zorgen naar uw nieuwe woning. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op uw verhuisbehoeften. Onze klusjesman kan u bovendien helpen met diverse montagediensten.

Particuliere opslagruimte nabij Winsum

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslagruimte in Noordhorn of Groningen kan bijvoorbeeld handig zijn als u ruimte wilt creëren of bij werkzaamheden in uw huis. Of als tijdelijke oplossing wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet af is.

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. Onze verhuizers zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het tevens belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
jdj verhuizingen 020 Ronald Zijlstra

Verhuisservice

Tot slot kunnen wij, als erkend verhuisbedrijf in Groningen, u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of een verhuislift.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op al deze vragen kunt u vinden door op de links te klikken.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra