Verhuisbedrijf Zuidbroek

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Zuidbroek? Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen helpt u graag. Ons verhuisbedrijf verzorgt verhuizingen door de gehele provincie Groningen. We kunnen u dus ook in Zuidbroek helpen bij de verhuizing. 

Verhuisservice op maat bij uw verhuizing van of naar Zuidbroek

Bij een verhuizing van of naar Zuidbroek vervoeren wij zorgeloos uw meubels en andere huisraad naar uw nieuwe woning. Door onze erkende verhuizers kunt u verschillende diensten bij ons afnemen. We kunnen bijvoorbeeld ook helpen bij het inpakken, verhuizen, uitpakken en bijvoorbeeld de opslag van meubels die tijdelijk niet meer nodig zijn. U kunt uiteraard zelf ook helpen bij de verhuizing, maar wij kunnen als verhuisbedrijf ook de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Zo is uw verhuizing naar Zuidbroek of van Zuidbroek naar een andere woonplaats vlot geregeld. Met onze klusjesman en montageservice bieden wij tot slot de mogelijkheid tot de finishing touch in uw woning.

 

Videotaxaties

Voorafgaand aan uw verhuizing komen wij graag bij u langs voor een rondgang door de woning. Zo kunnen wij goed bepalen wat de verhuizing precies zal gaan inhouden. Tegenwoordig kunnen wij dit ook digitaal doen. Via videobellen doen wij samen de rondgang.

 

Onze werkwijze als u verhuist van of naar Zuidbroek

Na een inventarisatie van de verhuizing ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat ontvangt u van ons voorbereidingstips zodat u zicht alvast kunt voorbereiden op de verhuizing. Op de verhuisdag zullen onze erkende verhuizers uw huisraad snel en zorgvuldig verhuizen. Ze zetten bovendien, in overleg met u, alle spullen in het nieuwe huis weer op de juiste plaats.

 

Opslagruimte nabij Zuidbroek

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten in Groningen waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn als u ruimte wilt creëren, wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet klaar is of bijvoorbeeld bij werkzaamheden in uw huis.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur
Jan de Jong Verhuizingen is sterk in verhuiswerk2

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen in en om Zuidbroek kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen. Dit draagt allemaal bij aan goed verhuizers die u graag helpen bij de verhuizing.

 

Verhuistips voor uw verhuizing naar Zuidbroek

Een verhuizing vergt natuurlijk voorbereiding en organisatie! Wij willen u daarbij graag helpen met onze verhuistips voor particuliere verhuizingen. Om meteen aan de slag te gaan kunt u hier onze verhuischecklist bekijken.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra