Internationaal verhuisbedrijf Groningen

Gaat u emigreren of moet u tijdelijk in het buitenland wonen? Jan de Jong Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf in Groningen en wij helpen u graag.

Internationaal verhuisbedrijf in Groningen

Bij een internationale verhuizing komt vaak meer kijken dan verwacht. Bij Jan de Jong Verhuizingen adviseren wij u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Zo kunnen we uw huisraad of zakelijke inventaris zorgeloos vervoeren naar het land van bestemming. Door bovendien samen te werken met erkende partners in het buitenland kunnen we overal ter wereld onze kenmerkende verhuisservice waarborgen.

Onze werkwijze bij een internationale verhuizing

Onderweg houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. Heeft u een kleine internationale verhuizing voor een bijvoorbeeld een vakantiehuis  in Spanje en we zitten die week net niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route. We werken altijd voor een scherpe prijs en met een goede service.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Iternationale verhuizing met Jan deJong Verhuizingen Groningen

Verhuizing overzee

Wij rijden diverse keren per jaar voor internationale verhuizingen door heel Europa. Landen waar wij het veel naar toe rijden zijn: Noorwegen, Zweden en Denemarken (Scandinaviƫ). Maar ook Frankrijk, Duitsland, Spanje en Belgiƫ zijn ons niet onbekend.

Wij kunnen u ook helpen bij een verhuizing overzee. Afhankelijk van het land van herkomst of de bestemming zijn de regels op het gebied van verhuizen vaak anders dan in Nederland. Ook bij bijvoorbeeld lucht- of zeevracht zijn er strikte voorwaarden bij de verzending. Jan de Jong Verhuizingen adviseert u graag om dit zorgeloos te laten verlopen.

Kosten internationale verhuizing

Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Patrick Jan helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Patrick Jan Kooistra Patrick Jan Kooistra