Logistiek bedrijf Groningen

Logistiek bedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf in Groningen?

Jan de Jong Verhuizingen is gespecialiseerd op het gebied van transport, opslag en distributie voor de particuliere en zakelijke markt. Oftewel Business to Business (B2B) en Business to Consumer (B2C). Als logistiek bedrijf in Groningen nemen wij alle logistieke disciplines voor onze rekening en leveren we alleen op het moment dat u past.

StadLogistiek

Jan de Jong Verhuizingen is een logistiek bedrijf in Groningen. Bij onze hub in Groningen hebben we mogelijkheden om uw zending te ontvangen en (in delen) aan u uit te leveren. Deze vorm van stadsdistributie wordt tegenwoordig ook wel last mile logistiek of last mile distributie genoemd. Wij voeren deze logistieke werkzaamheden uit onder de naam StadLogistiek

 

Meubellogistiek in Groningen

Heeft u een groot project met veel meubilair, bijvoorbeeld voor het inrichten van een nieuw kantoor, restaurant of hotel in Groningen? Jan de Jong Verhuizingen ontzorgt u graag en werkt volgens het TIM principe. Oftewel Transport, Inhuizen en Monteren. We kunnen diverse leveringen verzamelen en opslaan om ze vervolgens op een door u gewenst moment af te leveren.

Tijdelijke opslag in Groningen

Wilt u even iets opslaan buiten uw eigen kantoor, bedrijfspand of loods? Bijvoorbeeld omdat de verbouwing vertraging oploopt en de nieuwe keuken al afgeleverd wordt? Of u kunt een goede inkoopdeal maken waar op dat moment nog geen ruimte voor is. Daarvoor bieden wij opslagruimte in Groningen in alle soorten en maten.

 

Seizoensgebonden opslag van horeca- of winkelinventaris

Ook voor het opslaan of het in delen leveren van tijdelijke meubels als terrasmeubilair of seizoensinventaris voor winkels of horeca, bent u bij ons aan het juiste adres. De loodsen in Groningen en Noordhorn worden constant op temperatuur gehouden.  Bovendien is een veilige opslag van uw inventaris gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt worden.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Logistiek bedrijf Groningen

Stadslogistiek in Groningen

In de hub van onze dochteronderneming StadLogistiek verzamelen en controleren we eerst alle leveranties. Vervolgens vertrekken we, na overleg met de ontvanger, naar de eindbestemming. We kunnen tevens helpen om alles uit te pakken, te monteren en in te richten. Voorbeelden van meubellogistiek zijn o.a.:

 

  • Beurzen & congressen.
  • Keukens bij bijvoorbeeld nieuwbouw projecten en vakantieparken.
  • Kantoormeubilair in meerdere delen geleverd.
  • Seizoensopslag van horecameubilair.


Extern magazijn

Onze hub in Groningen is voor u ook te gebruiken als extern magazijn. Wij ontvangen en controleren de goederen en melden bij u dat de goederen aangekomen zijn. U kunt uw eigen goederen dan afhalen tussen 7:00 en 17:00 uur.

 

Stipte levering

We komen natuurlijk op de door u gewenste tijd, onze planners zorgen voor een goed contact met de chauffeurs en u. Via onze volgsystemen weten we wanneer en wie er onderweg naar u toe is.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!