Logistiek bedrijf nabij Drenthe

Jan de Jong Verhuizingen is gespecialiseerd in logistiek, transport, opslag en distributie voor de particuliere en zakelijke markt. Zowel Business to Business (B2B) als Business to Consumer (B2C). Als logistiek bedrijf nabij Drenthe nemen wij alle logistieke disciplines voor onze rekening en leveren we alleen op het moment dat u past.

Stadlogistiek Jan de Jong Verhuizingen Groningen

Stadslogistiek

In de hub van onze dochteronderneming StadLogistiek verzamelen en controleren we eerst alle leveranties. Vervolgens vertrekken we, na overleg met de ontvanger, naar de eindbestemming. We kunnen tevens helpen om alles uit te pakken, te monteren en in te richten. Voorbeelden van meubellogistiek zijn o.a.:

 

  • Beurzen & congressen.
  • Keukens bij bijvoorbeeld nieuwbouw projecten en vakantieparken.
  • Kantoormeubilair in meerdere delen geleverd.
  • Seizoensopslag van horecameubilair.


Extern magazijn

Onze hub in Groningen is voor u ook te gebruiken als extern magazijn. Wij ontvangen en controleren de goederen en melden bij u dat de goederen aangekomen zijn. U kunt uw eigen goederen dan afhalen tussen 7:00 en 17:00 uur.

 

Stipte levering

We komen natuurlijk op de door u gewenste tijd, onze planners zorgen voor een goed contact met de chauffeurs en u. Via onze volgsystemen weten we wanneer en wie er onderweg naar u toe is.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra